Mandag-torsdag 10.00-22.00
Fredag 10.00-18.00
Lørdag 10.00-16.00
Søndag 14.00-22.00

Drivingrange og simulator åpen - alt annet stengt

Golf Grønn Glede

Brosjyre: Golf en idrett for alle (PDF, 2 MB)

golfhistorie

Vellykket og god stemning på årets golffest

Årets talent og årets ildsjel - Klikk for stort bildeÅrets talent og årets ildsjel

Årets golffest ble avviklet i går på Teknologisenteret og stemningen var på topp fra første stund.

Programmet var som tidligere år - vi startet med nydelig middag, fortsatte med tale av styreleder, kåring av årets talent og årets ildsjel, overrekkelser av premier, kake og kaffe, dans og mye moro.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 09.11.2014

Terje gjorde en fantastisk jobb der han ledet oss gjennom kvelden krydret med morsomme observasjoner på golfbanen. Styreleder Marianne holdt en tale der golfåret 2014 ble oppsummert med alt det flotte vi har erfart og oppnådd. Marianne benyttet også anledningen, på vegne av styret og alle medlemmene, til å gratulere Olaug og Bjørn som årets bedrift kåret av Vest Næringsråd - en fantastisk flott pris å få - Vi gratulerer igjen!

Styret ville også benytte anledningen til å overrekke en gave til jubilanten Bjørn, som fyller 70 år kommende mandag - Vi graulerer masse med dagen som kommer!

Årets talent 2014 ble kåret og det var Christoffer Kolltveit som fikk prisen i år. Han har hatt en fantastisk utvikling der han tok VTG kurs i august i 2013 og har nå hcp 12,8 - imponerende. Han takket for prisen og satte stor pris på å bli årets talent. Han ville legge mye av æren på at han er blitt tatt godt i mot som medlem og av det gode miljøet i klubben. Vi gratulerer Christoffer som fortjener prisen!

Årets ildsjel 2014 ble kåret og det var Turid Ulveseth Instebø som fikk prisen i år. Hun har virkelig lagt ned mange timer for klubben. Med så stor aktivitet vi har i klubben blir det også utrolig mange bilag i regnskapet. Hun har full kontroll som kasserer og leverer alltid oppdaterte og gode regnskapsoversikt. Hun fortjener prisen og vi gratulerer!

Olaug fikk fram alle som var på festen som har fått Hole in One i 2014 på banen vår. Hele 15 Hole in One er det blitt, noe som faktisk er rekord!

Herre- og damegruppen ved Rune og Grethe ville takke baneselskapet for godt samarbeid med en liten oppmerksomhet.

Marc fikk fram vinnere av årets Match play - der Rune Bartnes vant og Ole Kristian kom som nr 2.

Herregruppen ved Lars fikk fram vinnere av herrenes Order og Merit - der Frode Kausland vant, Rune Bartnes kom som nr 2 og Ole Kristian som nr 3 - Vi gratulerer!

Olaug har enkelte år ville gi en blomst til en som gjør hennes hverdag litt enklere. Til en som stiller opp når det er behov og som alltid er positiv - Olaug sin blomst gikk i år til Jan Ragnvald.

Reidar delte ut premier til vinnere av dagens avslutningsturnering - en morsom flaggturnering. Av de 35 deltakerne, plasserte 7 flaggene sine rundt greenen på hull 9, mens vinner Øyvind Bru var eneste som kunne slå ut på hull 1 på Pitch og put  og plassere sitt flagg på greenen  - Vi gratulerer Øyvind!

Kvelden ble avsluttet med dans og musikken i år ble levert av Lars Erix. Veldig god danse musikk og det var fullt på dansegulvet resten av kvelden :)

Tusen takk for en fantastisk flott kveld til Irene, Ole Kristian, Rebekka, Fredrik, Mari og Stine :) og takk for nydelige kaker til Siren, Åse Merete, Irene og Jan Ragnvald.

Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen Fotograf: Marianne Torgersen Rasmussen

Join us on Facebook Følg oss på Facebook

Hovedbanen