Ungdomsdriveren - Ungdom som ressurs!

Andreas Sandvik - Klikk for stort bildeAndreas Sandvik Jan Ragnvald Torsvik

Da har Andreas Sandvik gjennomført første del av "Ungdomsdriveren" dette er en utdanning for engasjerte ungdommer som ønsker å bidra i sin egen klubb!!

Etter gjennomført kurs får Andreas Trener 1 autorisasjon og lederkurs for ungdom. Flott med engasjerte ungdommer, dette trenger vi i klubben vår !

Ungdomsdriven er et av NGFs satsingsområder for å engasjere ungdom i trener og lederfunksjoner i egen klubb.  Ungdomsdriven består av 3 helgesamlinger + praksis i egen klubb. Prosjektet er sammensatt av Trener 1 og «Lederkurs for ungdom» og skal forberede deltakerne på trener- og lederverv i ulike deler av klubbarbeidet.

Lokalt innhold

Andreas trener også nå knøttene en gang i uken for å skaffe seg nok praksis. I tillegg skal han være medhjelper for Arnt på neste golfkurs for også her å skaffe seg praksis.  Han skal være med å arrangere turnering for våre egne juniorer nå i mai.

Vi i klubben gleder oss over å se juniorene også satser på egenutvikling på trenerkompetase og administrativ kompetanse.  Dette bidrar til å bygge et engasjerende og godt juniormiljø.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 13.05.2014