Golfkurs - Veien til Golf

Klikk for stort bilde

Målet med nybegynnerkurset "Prøv Golf" er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Vi ønsker at du skal bli kjent med spillet og klubben, slik at det blir lettere for deg å fortsette over den første "dørstokken". At du har gjennomført "Prøv Golf" er en forutsetning for spill på hovedbanen.

Prøv golf

Kurset gir deg en innføring i hvordan golfspillet foregår, vi vil ta deg igjennom::

• Grunnleggende teknikk,
  • Sikkerhet
  • Opptreden på golfbanen.

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer en enkel lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

Igjennom kurset vil du motta kursmateriell og det som skal til for en god innføring.

Pris på kurs

Kurset koster kr 500 pr person og inkluderer kursmateriell og lunsj begge dager.

Påmelding gjøres til post@sotragk.no.  eller ring 415 41 084.

Kursdatoer

"Prøv golf" kurs 17:  12.-13. September 2020
"Prøv golf" kurs 18:    3.-  4. Oktober 2020
"Prøv golf" kurs 19:  10.-11. Oktober 2020

Etter kurset

Dersom du synes golf var kjekt og dagene ga mersmak kan du melde deg inn i Sotra Golfklubb, dette står du fritt til i etterkant av kurset.

Dersom du melder deg inn i Sotra Golfklubb vil du motta golfkortet og være berettiget til å spille golf på alle golfbaner hvor dette kreves.

Innmeldingsalternativer er som følger:

Alt. 1 «greenfee medlemskap» 1500.-
Med dette medlemskapet betaler du hver gang du spiller. Priser varierer når og hvor mye du spiller.

Alt. 2 «Årskort 20-25 år»  4500.-
          «Årskort 26-29 år»  5000.-
          «Årskort 30+ år»      5500.-
Med årskort spiller du så mye golf du vil ut 2020 og hele 2021 på Sotra Golfklubb sin hovedbane og Pitch&Put.

Junior fra kr 300 – 1000,- avhengig av alder (ta kontakt for mer info).

Priser og betingelser gjelder kun dersom du ikke er medlem i annen klubb, Alt. 2. gjelder første året.

Sotra Golfpark AS
Marianne Rasmussen