Sterk innsats fra Sotra-spillerne

Kristoffer Fjell - Klikk for stort bildeKristoffer Fjell Jan Ragnvald Torsvik

Sotra Golfklubb arrangerte Norsk Senior Golf-turnering på Kolltveit lørdag 10. mai, og de lokale spillerne gjorde et solid innhogg i premiene. Arrangementet er for seniorer over 50 (kvinner) og 55 (menn) år.

NSG er en landsdekkende organisasjon som arrangerer turneringer for denne aldersgruppen, med en finale for de beste midt i september.

I klasse 4 ble det tredobbel seier til Sotra. Kristoffer Fjell vant foran Laila Fjell og Reidar Sakseide. I klasse 6 vant Svein Raa, og her fikk Liv Berit Olsen tredjeplass. I klasse 5 ble det andreplass til Kåre Normann Kallestad og tredjeplass til Odd Larsen, mens Leiv Terje Sangolt knep tredjeplassen i klasse 3, foran to andre Sotra-golfere Terje Gunnar Hamre og Hjalmar Skomsvold. Nevner også Idar Løtveit som vant klasse 3 – han har Bergen som hjemmeklubb, men er også medlem her på Sotra.

Neste turnering lokalt i NSG-regi blir søndag 25. mai på Haugalands bane i Sveio, og Sotras NSG-medlemmer oppfordres herved til å melde seg på, og få med seg en hyggelig runde på en fantastisk flott bane.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 18.05.2014