Spennende Region Tour

Sotra Golfklubb arrangerte i helgen regiontour for de beste golferne i Hordaland. Det ble en spennende affære, som først ble avgjort etter fire omspillhull.

3.-4. mai ble turneringen avviklet på Sotra - Klikk for stort bilde3.-4. mai ble turneringen avviklet på Sotra Irene Rå

Kampen sto mellom Vetle Marøy fra Bergen golfklubb og Sverre Østvervold Marcelius fra Bjørnefjorden. Etter 36 hull var begge en over par. Så fulgte omspill på hull åtte og ni. Det var først da Sverre slo utslaget sitt helt inn i bunkerkanten at avgjørelsen falt. Vetle Marøy lå på greenen etter utslaget, og satte en grei par, mens Marcelius endte på bogey.

Dermed stakk Vetle av med førstepremien på 4000 kroner. Alle premiene er gitt av SR-Bank, som var turneringens sponsor.

På tredjeplass kom Bjørnefjordens Alexander Heggland, fire slag bak de to i tet.

På delt fjerdeplass kom to Sotra-gutter, Frode Øverli og Frode Kausland. Torgeir Hamre delte sjetteplassen med Fanas Alexander Samal, mens Ole Kristian Rå fulgte på 8. plass.

Nydelig vær gjorde arrangementet til en fornøyelse på den flotte banen.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 04.05.2014