Seier til Celiann på Bjørnefjorden Gk. og 10. plass til Julie på Drøbak Gk.

Julie Hovland spilteTitleist Tour i Drøbak og Celiann Tverlid Kolltveit spilte Junior Tour på Bjørnefjorden.

Julie fikk en flott 10.plass i dag og er dermed kvalifisert til junior NM om 14 dager.
Julies beste, ever! Grattis.

Celiann vant på Bjørnefjorden Gk. Grattis, Celiann. Vi e kry, veit du. Vinneren vår, Celiann!!! - Klikk for stort bildeVinneren vår, Celiann!!! Eirik Tverlid

Fantastisk innsats av begge to. Gratulerer!

Neste store for jentene er senior NM for lag neste helg i Sveio.
Der skal Julie, Celiann og Marianne representere Sotra Golfklubb.
Lykke til!

Dag 3: Julie klarte ikke å vinne sin match i dag, men fikk en flott 10.plass. Den beste plasseringen hun har oppnådd, så langt!

Dag 2: Det er vanskelig for oss hjemmesittere å følge med, da matchene ikke ligger i Golfbox. Vi må vente på Facebook meldinger, eller direkte kontakt.
Men jentene gjør jobben sin og vel så det. Så her lukter det fugl, både i Drøbak og på Bjørnefjorden

Celiann hadde walk over på første match i dag, og vant match 2.
I morgen spiller hun for seier!

Julie vant sine matcher i dag og spiller om 9. plass i morgen, søndag.

Dag 1: Julie ligger etter 36 hull på en flott 14.plass med tot. + 21, etter 79 slag i runde 1 og 82 slag i runde 2.

Celiann leder etter 36 hull med +14, etter 74 slag på runde 1 og 76 slag i runde 2.

Andre Ulvenes Kleppe representerer Sotra Golfklubb i gutteklassen.

Og det er "bare" 54 hull igjen. Vi følger med!

Vi sakser fra Rune Hovland sitt innlegg på Facebook:

"Da var 36 hull i 30 grader og sol unnagjort for Julie Hovland på Titeleist Tour Drøbak og bare 54 hull match gjenstår. 14 plass etter Singel er kanonbra, og nå skal det konkurreres om plassering 9 - 16. Dette er PB så langt på Øverste nivå, og mest sannsynlig kvalifisering til NM for junior om 14 dager. Er litt stolt av juniorene våre i dag"

Og til Celiann skriver han:

"Stå på Celiann Tverlid Kolltveit dette tar du !!!

— på Bjørnefjorden Golf Klubb"

Leaderboard dag 1 - Klikk for stort bildeLeaderboard dag 1