RKS Nordvestlandet

Velkommen til proens blogg

Bilde tatt 11.09.2013 med drivingrange som bakgrunn - Klikk for stort bilde PGA Trener - Klikk for stort bilde

Marc Wyn Rogers PGA Professional

Marc er en 37 år gammel mann født og oppvokst i Wales (Storbritania). Han flyttet til Norge for 12 år siden for å jobbe med golf. Marc begynte med golf når han var åtte år gammel og har mye erfaring med golf, både som spiller og trener.

Marc har en Bachelor grad i Sports og Golf Management fra University of Central Lancashire. I sommer 2006 jobbet Marc som golf trener i Philidelphia i USA, før han kom tilbake til Norge.

Han har Jobbet på Ingolf innendørs golf senter i Åsane to vintrer, før han ble ansatt hos Kobbeltveit Golf- & Naturpark og Sotra Golfklubb i 2008

Marc er utdannet PGA professional, og en medlem i Professional Golfers association.

I tilegg til video instruksjon er det nå mulig for å trener/instruksjon på vår egen Flightscope. Dette er en maskin som måler 'ALT' i forhold til hvordan ball flyr og hvordan køllen bevege seg i svingen rett før og rett etter balltreff. Denne maskin er 99.9% nøyaktig. Man kan trener lengde kontrol, ser hvor langt man slår med hver og enkelt køller eller muligheten til å jobber med grunn teknikken er og en mulighet.

Bestilling gjøres pr. telefon: 415 41 084

Priser for protime:  kr. 300,-  for 25 min
                                 kr. 500,-  for 50 min

Proen anbefaler 5 ganger 25 min for kr. 1200,-. Da kan du selv velge dag og tidspunkt og hva du vil trene på.

Alle priser
Antall deltakere: Tidsbruk: Pris:
1 person 25 min 300kr
1 person 50 min 500kr
2 personer 50 min 600kr
3-4 personer 50 min 700kr
Instruksjon Flightscope 25 min 400kr
Instruksjon Flightscope 50 min 600kr
Trenings opplegg 5 x 25min (20% avslag) 125 min 1200kr
Trenings oppelegg 10 x 25 min 250 min 2000kr
6 hull instruksjon på banen 90 min 900kr

Trenigstimer for grupper på 5 – 8 deltagere 50min 1000kr
9+ personer 50min 1150kr

ALLE PRISER ER EKSLUSIVE TRENINGSBALLER. VI SER DET SOM NATURLIG AT ELEVENE STILLER OPPVARMET OG FORBREDT TIL FORSTÅENDE LEKSJON. TRENINGSBALLER KAN KJØPES PÅ FORHAND I KLUBBHUSET/ELLER BANKTERMINAL PÅ DRIVING RANGE.

JUNIOR, SOM ER MEDLEMMER I SOTRA GOLFKLUBB, TIL OG MED 19ÅR, FÅR 50% AVSLAG PÅ ALLE VÅRE INSTRUKSJONRATER!

Bedrifter og Grupper:
Et av de viktigeste argumentene for deltakelse i gruppetreninger, er det sosiale elementet. Hver trening tar seg for et nytt TEMA, men gir fortsatt rom for individuell veiledning.

LEIE AV KØLLER OG NØDVENDIG UTSTYR INNGÅR UNDER AKTIVTETENS GANG.TRENINGSBALLER TILKOMMER.

SKREDDESYDDE OPPLEGG: VI ER NOKSÅ FLEKSIBLE OG SKREDDESYR GJERNE TRENINGSOPPLEGG RETTET MOT SPESIFIKKE ØNSKER OG BEHOV.

KONTAKT INFORMASJON

GOLFSHOP 41541084