Golfkurs - Veien til Golf

Klikk for stort bilde

Målet med nybegynnerkurset "Prøv Golf" er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Vi ønsker at du skal bli kjent med spillet og klubben, slik at det blir lettere for deg å fortsette over den første "dørstokken". At du har gjennomført "Prøv Golf" er en forutsetning for spill på hovedbanen.

Prøv golf

Kurset gir deg en innføring i hvordan golfspillet foregår, vi vil ta deg igjennom::

• Grunnleggende teknikk,
  • Sikkerhet
  • Opptreden på golfbanen.

Kurset går over 2 dager (lørdag kl. 9-15 og søndag kl. 9-15), og vi deler dagene med en felles pust i bakken hvor klubben spanderer lunsj. Kursholdere benytter lunsjen til å gjennomgå praktisk informasjon til deltakerne.

Igjennom kurset vil du motta kursmateriell og det som skal til for en god innføring.

Pris på kurs

Kurset koster kr 500 pr person og inkluderer kursmateriell og lunsj begge dager.

Påmelding gjøres til post@sotragk.no.  eller ring 415 41 084.

Kursdatoer

Kurs 1:  lørdag 7. - søndag 8. mars 2020. Kl 0900 - 1500 begge dager.

Kurs 2: lørdag 28. - søndag 29. mars 2020.  Kl 0900 - 1500 begge dager.

Etter kurset

Dersom du synes golf var kjekt og dagene ga mersmak kan du melde deg inn i Sotra GK, dette står du fritt til i etterkant av kurset.

Dersom du melder deg inn i Sotra GK vil du motta golfkortet og være berettiget til å spille golf på alle golfbaner hvor dette kreves.

Innmeldingsalternativer er som følger:

Alt. 1 «greenfee medlemskap» 1500.-
Med dette medlemskapet betaler du hver gang du spiller. Priser varierer når og hvor mye du spiller.

Alt. 2 «Årskort» 3000.-
Med årskort spiller du så mye golf du vil et helt år på Sotra GK sin hovedbane.

Junior fra kr 300 – 1000,- avhengig av alder (ta kontakt for mer info).

Priser og betingelser gjelder kun dersom du ikke er medlem i annen klubb, Alt. 2. gjelder første året.

Klubb / Baneselskap