Golfkurs - Veien til Golf

Klikk for stort bilde

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Vi ønsker at du skal bli kjent med spillet og klubben, slik at det blir lettere for deg å fortsette over den første "dørstokken". At du har gjennomført "Veien til Golf" er en forutsetning for spill på hovedbanen.

Veien til golf

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i:

• grunnleggende teknikk,
  • sikkerhet
  • opptreden på banen.

Vårt kursopplegg inneholder teori, praksis og egentrening. Dette skal gå som "hånd i hanske". Det er ingen teoriprøve eller praktisk eksamen, men alle skal gjennom et treningsprogram der du får en god innføring i golfspillet.

Inkludert i kurset

Inklusiv i kurset er:

• lærebok, regelbok og greengaffel
  • timer med golfinstruktør
  • 200 baller til drivingrangen
  • to gratis runder på Pitch & Put banen
  • greenfeemedlemskap i Sotra Golfklubb ut 2019-sesongen!
  • tre gratis runder på Hovedbanen.
    • Må benyttes innen én måned etter kursstart. En av våre hyggelige klubbverter spiller gjerne en runde med deg.

Pris på kurs

Kurset koster kr 2.500 pr person. Barn inntil året de fyller 19 år betaler halvparten.

Påmelding gjøres til post@sotragk.no.

Kursdatoer

Kurs 2019 Helgekurs!

Veien til Golf kurs starter lørdag 19. oktober og avsluttes søndag 20. oktober.
Begge dager fra kl. 09.00 til kl. 15.00

Klubb / Baneselskap