Trening med klubbens pro

Marc Rogers - PGA professional

Marc er født og oppvokst i Wales (Storbritania), og flyttet til Norge for å jobbe med golf. Han jobbet først 2 år på Ingolf innendørs golf senter i Åsane, før han ble ansatt hos Kobbeltveit Golf- & Naturpark og Sotra Golfklubb i 2008.

Marc er en hyggelig og imøtekommende golftrener som får svært gode tilbakemeldinger etter endt instruksjon. Marc er spesielt flink med opplæring av barn og ungdom, og er i dag ansvarlig for Juniorgruppen i Sotra GK. Ikke vær redd for å booke en time, eller slå av en prat når du ser han i klubbhuset.

Book time i golfbox.

Bakgrunn og utdanning

Marc begynte med golf når han var åtte år gammel og har mye erfaring med golf, både som spiller og trener. Han har en Bachelorgrad i Sports og Golf Management fra University of Central Lancashire. Sommeren 2006 jobbet han som golftrener i Philadelphia i USA, før han returnerte til Norge.

Marc er en utdannet PGA professional, og er medlem i Professional Golfers association. Marc er i tillegg Swoosh Advisor for Nike Golf.

Proen kan hjelpe deg med

Du kan booke Marc til:

• Instruksjon / Pro-timer
  • Fellestimer
  • Pro-timer på simulator
  • Gå en runde med deg på golfbanen

Beskrivelse Pris
Instruksjon - 25 min. kr. 300