Velkommen til våre nye websider

En flott golfbane og en dyktig golfklubb, fortjener også å ha gode websider for gjester, meldemmer og samarbeidspartnere.

Ikke alt er på plass med en gang, så ha litt tålmodighet med oss og send gjerne en beskjed til post@sotragk.no om du ikke finner det du ønsker på sidene våre.

Publisert av Geir Otterbeck. Sist endret 25.08.2009
Fotograf: Bent-Inge Storheim
Vi er pegget og klar til web runde.. fotograf Bent-Inge Storheim

Vi ønsker velkommen til Sotra Golfklubb sine nye websider, og håper du finner innholdet og informasjonen du har bruk for.

Det er lagt vekt på at sidene skal gi deg en god brukeropplevelse og i første omgang ha på plass de viktigste funksjoner og opplysninger. Etterhvert vil det komme flere nye ting og mer innhold, og vi hører gjerne fra deg om det er noe du savner!

Webløsningen er levert med Acos AS som samarbeidspartner og vi har fått et utrolig bra verktøy for å kunne bygge opp Sotra Golfklubb sin webløsning til å være ledende i golfmiljøet på vestlandet.