RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Velkommen til proens blogg

Bilde tatt 11.09.2013 med drivingrange som bakgrunn - Klikk for stort bilde PGA Trener - Klikk for stort bilde

 

Marc Wyn Rogers PGA Professional

Marc er en 32 år gammel mann født og oppvokst i Wales (Storbritania). Han flyttet til Norge for 5 år siden for å jobbe med golf. Marc begynte med golf når han var åtte år gammel og har mye erfaring med golf, både som spiller og trener.

Marc har en Bachelor grad i Sports og Golf Management fra University of Central Lancashire. I sommer 2006 jobbet Marc som golf trener i Philidelphia i USA, før han kom tilbake til Norge.

Han har Jobbet på Ingolf innendørs golf senter i Åsane to vintrer, før han ble ansatt hos Kobbeltveit Golf- & Naturpark og Sotra Golfklubb i 2008

Marc er utdannet PGA professional, og en medlem i Professional Golfers association. Marc er blitt  Swoosh Advisor for Nike Golf. 

I tilegg til video instruksjon er det nå mulig for å trener/instruksjon på vår egen Flightscope. Dette er en maskin som måler 'ALT' i forhold til hvordan ball flyr og hvordan køllen bevege seg i svingen rett før og rett etter balltreff. Denne maskin er 99.9% nøyaktig. Man kan trener lengde kontrol, ser hvor langt man slår med hver og enkelt køller eller muligheten til å jobber med teknikken er og en mulighet. 

http://flightscope.com/products/flightscope-x2/

Bestilling gjøres pr. telefon: 415 41 084

Priser for protime:  kr. 300,-  for 25 min
                                 kr. 500,-  for 50 min

Proen anbefaler 5 ganger 25 min for kr. 1200,-. Da kan du selv velge dag og tidspunkt og hva du vil trene på.

 

Kontakt info:

marc.pro.rogers@gmail.com eller 95864079