RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

TYRKIA-TUR 2014

I uken 9. til 16. februar var vi 61 golfere og fire ledsagere i Belek, Tyrkia på vår årlige klubbtur. En aldeles fantastisk opplevelse, på gedigne baner, og på et hotell – Maxx Royal – som overgår det meste av hva noen av oss har opplevd tidligere. Vi i reisekomiteen – Rune Bartnes, Lars Ulveseth og Reidar Sakseide – har fått en rekke positive tilbakemeldinger, samt noen få berettiget kritiske – men gjennomgangstonen har vært: "Før oss opp neste år! "

Vel, neste år er bare elleve og en halv måned unna, og bestemmelsen er tatt: Vi drar til Belek også neste år. Det er bare å avsette uken 8. til 15. februar neste år og bli med.

  
Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 08.03.2013
Golf Belek

BILLIGERE!!!!

Og tro det eller ei: Til tross for en bebudet prisoppgang på 15%, så har vår engelske venn Graham Fidler tryllet frem et opplegg som faktisk blir en god del BILLIGERE enn i år! Riktignok flytter vi over til Gloria Golf Resort, men det står ikke særlig tilbake i kvalitet i forhold til årets opplegg. Fremdeles er alt inkludert, og i grunnpakken får vi spille fem dager golf på hotellets to 18-hullsbaner, samt to ekstra runder på Carya (evt. Tat) for dem som vil ha seks eller syv dager golf.

MELD DERE PÅ!
Av hensyn til at alt skal holdes orden på har vi kommet til at årets størrelse på gruppen er det vi kan gå for. Ergo har vi sagt at de 60 første golferne som melder seg på, er sikret plass. Skulle pågangen bli større, må vi sette oss ned og se om vi kan utvide gruppen, men av hensyn til å få alle spillerne ut på banen noenlunde greit er 60 oppunder taket av hva som er forsvarlig.

PÅMELDING:
Påmelding skjer til Reidar Sakseide, enten på tlf. 90606765, eller på mail: reidar.sakseide@ba.no

PRISER: 
Prisene varierer etter hvor mange runder golf dere vil spille. Derfor er det viktig at dere tilkjennegir hvor mye golf dere vil ha, og om dere vil bo i singel- eller dobbeltrom. Dette er også med og bestemmer prisen.  De endelige prisene er ikke klare for de som vil ha seks og syv runder golf, da det er noe usikkerhet omkring green fee. Men for grunnpakken som inkludere fem dager golf har vi fått følgende priser:
Enkeltrom, 5 dager golf, all inclusive: 6500 kroner.
Dobbeltrom, 5 dager golf, all inclusive: 5500 kroner.
Dette er faktisk cirka 400 kroner billigere enn årets tur!!!

For seks og syv dager golf kan påregnes cirka 700 og 1400 kroner ekstra.
Vi vil også få en noe rimeligere pris for ledsager som ikke spiller golf.

På samme måte som tidligere bestiller hver enkelt sine flybilletter når ruten blir lagt ut for salg. 

OK: Førstemann til møllen! Meld dere på!!!
Lars Ulveseth/Rune Bartnes/Reidar Sakseide

SE BILDER FRA ÅRETS TUR NEDENFOR :