RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Sartor Maskin Open

Sartor Maskin
Sartor Maskin

For tredje år på rad ble Sartor Maskin Open arrangert, med fantastiske HIO premier.

Det store spørsmålet, i år som tidligere, var om noen ville klare å få HIO på enten hull 4 eller hull 9.
På hull 4 var den gjeveste HIO premien - nemlig en SVÆR gravemaskin, til en verdi av 1,1 millioner kr. På hull 9, var det en mindre variant av slaget til en verdi av 120 000 kr.

Publisert av Lars Erik Løvaas. Ansvarlig Geir Tellnes. Sist endret 09.10.2011

Det var ikkje alle som prøvde å slå seg over haugen på hull 4, så kanskje en del av spillerne har begynt å tenke litt fornuftig? Dette gav seg uttrykk i at det ikkje var tendens til kø-dannelse i løpet av runden, noe som er uvanlig for denne turneringen.

På hull 9 /18, var det i tillegg til HIO premie  var det også en Closest to pin konkurranse. Det var  mange som traff green. Bent Søreide frå Bjørnefjorden ledet lenge, men Sotras egen Rune Hovland trakk tilslutt det lengste strået. Han var 5,08 m fra pinnen!

Eirik Tverlid og Anna Kobbeltveit vant henodvis herre og dameklasse ni longest drive konkurransen.

I herreklassen i selve turneringen var det den fremadstormende Frode Kausland som gikk seirende ut. Han endte på 64 slag.

I dameklassen var det ikkje overraskende Anna Kobbeltveit som vant. Hun endte på 75 slag.S

En uvanlig stor takk til hovedsponsor Sartor Maskin a/s for at de nok en gang gjør denne turneringen til en minneverdig opplevelelse for deltakerne, ved å love gravemaskiner til eventuelle HIO deltakere!