RKS Nordvestlandet

Sartor Maskin Open - vinn en gravemaskin!

sartor_maskin.jpg

I dag søndag 13.september arrangerer Sotra Golfklubb Sartor Masin Open. Turneringen har premier på en verdi opp mot 1,2 millioner.

Publisert av Geir Otterbeck. Sist endret 13.09.2009
Gravemaskin premie

For annet år på rad arrangerer Sotra Golfklubb førstkommende søndag (13. september) en turnering hvor premiene kan måle seg med PGA-touren. Sartor Maskin Open har to gravemaskiner til en samlet verdi av vel 1,2 millioner i premie til den/de som makter kunststykket å sette en hole in one på to av hullene på banen.

Hovedpremien, en gravemaskin til 1,1 million, går til den som setter ballen rett i koppen på hull 4, et par 4-hull på 246 meter for herrer og 200 meter for damer.

Den lille premien, en maskin til 120 000 kroner, går til den som setter ballen i koppen på hull 9, som er 150 meter for herrer og 112 meter for damer. På dette hullet er det allerede tidligere i år satt en hole in one, så det er nok her muligheten er størst.

Øystein Engevik, toer i NM på Meland i august, har meldt sin ankomst. Han får imidlertid sterk konkurranse fra Sotras eget håp, 14-årige Ole Kristian Rå, som etter to års golfspill allerede har et handicap på 6,0.

Sotra Golfklubb er fersk, men nihullsbanen har allerede etter et par år blitt et sosialt samlingspunkt for lokale golfere i alle aldre. Håpet er en gang å få etablert en fullverdig 18-hullsbane. Klubbens mål for øvrig er å få frem golfspillere som kan hevde seg i norsk- og kanskje i europatoppen, og arbeidet med de yngste har allerede så smått begynt å bære frukter.