RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

REGION TOUR PÅ BJAAVANN

Nok en fin plassering til Julie på Bjaavann ved Kristiansand i helgen. Etter en sterk siste 9 hull på +6 klatret hun til 3. plass. 

Fantastisk flott bane, mye vann i spill. - Klikk for stort bildeFantastisk flott bane, mye vann i spill. R.Hovland

I vekslende vær gikk Team Norway junior tour region turneringen av stabelen på Bjaavann golfbane ved Kristiansand av stabelen forrige helg.

Klar til start, spendt men det skal man være ! - Klikk for stort bildeKlar til start, spendt men det skal man være ! K. Hagen, NGF

Etter en litt vekslende første dag, med vanskelige forhold lå Julie på delt 4. plass før siste dag. Hun lå lenge godt ann på front, men etter dobbel på hull 8 og 9 falt hun en plass ved runding. 

Hull 6 Bjaavann, vanskelig flaggplassering dag 2. Her er det et høyt slag som gjelder for å bli liggende på greenen. - Klikk for stort bildeHull 6 Bjaavann, vanskelig flaggplassering dag 2. Her er det et høyt slag som gjelder for å bli liggende på greenen. R.Hovland

Julie har hatt en fin evne til å hente frem godt spill når det gjelder, og leverer en sterk siste 9 på +6 som gir henne 3.plass med en margin på 2 slag.

Putten tok en runde på hullkant og falt i koppen ! - Klikk for stort bildePutten tok en runde på hullkant og falt i koppen ! R.Hovland

Etter at tredje runde av totalt seks turneringer, leder nå Julie Order of Merits for regionen. Dette lover godt for videre kvalifisering til nasjonalt nivå fra neste år.

Order Of Merits

Publisert av Rune Hovland. Sist endret 08.07.2013