RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Norgesfinale i Nordea Pairs i helgen

 Gutta er satt på benken - Klikk for stort bildeGutta er satt på benken

 

Sotra GK fikk stille med 2 lag i helgens finale avholdt på Moss & Rygge GK. Lars Erik og Frank stilte på et lag og Terje og Kent Ivan på et lag.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 15.09.2014

Frank i tenkeboksen - Klikk for stort bildeFrank i tenkeboksen Her er Frank som skal slå utslag på et par 3 hull. I forgrunnen har vi Richard Green (Europa tour spiller) som følger spent med. Han og samboer Marianne Skarpnord utfordret spillerne til å komme nærmere pinnen enn dem. Lars Erik ble så nervøs av deres nærvær at han nesten ikke klarte å slå ballen. Det ryktes at Kent Ivan kom nærmest av alle (20 cm) og vant en pakke med tre paller. Kent Ivan e happy - Klikk for stort bildeKent Ivan e happy

 

 

Fine spilleforhold. Ingen fantastisk gode resultater. Lars Erik og Frank midt på resultatlisten da ikke begge spillerne hadde dagen. Høydepunktet for turen østover var nok da de reddet en hund på motorvegen ut av Oslo. Lange køer og sinte billister stoppet ikke oss fra å hjelpe den stakkars hunden. Resultater i golfbox.

 

En oppglødd Terje ser sitt eget navn på startlisten som må foreviges..... Terje tar bilde av bilde.... - Klikk for stort bildeTerje tar bilde av bilde.... Kan det ha vært Terje det også?

 

Terje forteller at de hadde en fin helg, bare så synd at spillet ble så dårlig. De koste seg likevel. En ting er sikkert er at de skal prøve å kvalifisere seg til neste år også. Ikke snakk om å gi opp.... :)