RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Natt - turnering

Klubben har arrangert natt-turnering med overnatting for juniorene.

Vi var litt spent på om ungdommer var klar for dette,
men med en linje i innbydelsen: 
HUSK PUTE, TIL PUTE KRIG MED MARC, var vi sikker på suksess.

15 ungdommer stilte med pute og sovepose. Veldig energiske og klar..... skulle nesten tro de ikke hadde tenkt å sove!!

Mens kokkene Irene og Therese var i fyll sving med Tacoen, rigget Marc opp simulatorene for et guttelag og et jentelag. Spillet pågikk til langt ut i det små timer, da mye aktiviteter skulle gjøres innimellom.  Populær aktivitet blant gutta og Marc: FIFA spill på høyt nivå, ellers kortspill, pakkeleken, lekeslåssing, og ikke minst den berømte putekrigen.  Litt usikker på hvordan putekrigen endte, men så i et glimt bare helen på Marc, der han stupte ut døren i sikkerhet ..... Da «noen» begynte å bli litt sliten i 12 – 1 tiden, fikset vi det ved å giret opp med rikelig av snop og chips, og så var vi i gang igjen.

En fantastisk kveld og natt , er alltid vanskelig å trappe ned, men det må til. Soveposer og puter ble strategisk rigget på plass, og i halv 4 tiden var det på tide med en rolig, men morsom film.  De med blekest ansikt, fikk da en gylden anledning til å lukke øynene. Da Therese og Irene trakk seg stille tilbake klokken halv 6, var det bare ett øye som så vidt var i bevegelse. Nattevakt/brannvakt: Ole Christian og Ragnar var på plass, og vi sniker oss noen timers søvn.

Helt om natten, helt om dagen,, ja ja.. søndag morgen 09.30 og frokostvakten er i gang.  Kan ikke si at det var liv i leiren da vi kom.. he he.. kom bare et forsiktig ønske.. kan dere lage frokost litt stille..  Utrolige ungdommer! innen kort tid er frokosten ferdig, rommet nesten ryddet, simulatorene i sving, og ingen er veldig synlige trøtte.  Når vi lurte på om dette var noen de ønsket å gjenta til neste år, var kommentaren: "Du mener vel neste måned?". 
Fantastisk helg med flotte ungdommer.

Tusen takk til Ole Christian og Ragnar for våkenatt.
Therese, Irene og Marc takker for denne gang.
PS.. skal si det henger litt i kroppen med våkenatt.... litt vel tøft dette for «gamle» damer.

Med vennlig hilsen
For Knøtte- og Junior komitè.
Therese Nilsen
Tlf: 930 10 023

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 30.09.2013