RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Knut Børsheim på Sotra

Knut Underviser - Klikk for stort bildeKnut Underviser

 

Onsdag 14. august var Sotra Golfklubb arena for celebert selskap, da Knut Børsheim tok turen innom klubben. Det var SR Bank, som er sponsor for både banen og Knut som tok initiativet for økten, noe juniorene i klubben fikk nyte godt av. 

 Onsdag 14. august var Sotra GK så heldig at en av norges største golfstjerner tok turen innom for å gi juniorene våre en uforglemmelig treningsøkt. 

Knut hadde satt av 4 timer til å være med juniorene våre og kl 1300 var det mange juniorer som stilte klare til en treningsøkt. Det hele startet med en liten presentasjon av Knut før det bar ned på Pitch & Put-banen hvor juniorene ble delt inn i to grupper. De med hcp under 30 trente på avstandsbedømmelse og innspill med wedger, mens de med hcp over 30 trente på chipping. Her var det lagt inn straffetrening om man ikke klarte det man skulle.

Etter en liten økt på P&P-banen bar det opp på Driving Rangen hvor Knut fikk vise seg fram, og det var mulighetet for å stille ham spørsmål. Her fant han og Marc også tid til å "showe" litt.

Klokken 1500 var det klart for spilling sammen med Knut der alle gikk 9 hull, og avsluttet med premieutdeling på slutten. Bjørn-Helge var så heldig å vinne en putter som Knut bruker, med signert headcover. Vi gratulerer.

 

Da Knut hadde stilt opp for juniorene våre var det tid for at resten av klubben kunne få muligheter til å snakke med ham og stille spørsmål. Her fortalte Knut om hvordan han trener og hva som skal til for å bli en ener. 

 

Vi takker Knut Børsheim og SR Bank for en uforglemmelig dag her på Sotra Golfklubb

Logo SR-Bank - Klikk for stort bildeLogo SR-Bank

 

Celiann Crispin Gruppebilde DR Gruppebilde P&P Knut Baseball 1 Knut Baseball 2 Knut Baseball 3 Knut Børsheim underviser Juniorene på Sotra | Fotograf: JRT Knut Børsheim | Fotograf: ØK Knut Børsheim Knut Driver 1 Knut Driver 2 Knut Forklarer Magnus MArc Baseball 1 Marc Baseball 2 Marc Finish Sander

Publisert av Andreas Rolland. Sist endret 20.08.2013