RKS Nordvestlandet

Julie har spilt finale i Titleist tour

Julie har hatt en begivenhetsrik sesong, i helgen ble finalen avviklet på en krevende bane hos Fredrikshavn golfklubb i Danmark.

Julie endte til slutt på 12. plass blandt de 16 finalistene.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 14.10.2014

Superfinalen i Fredrikshavn var den 9nde runden for sesongen.  Til denne turneringen var det det 12 plasser til jentene fra norge i tillegg til 6 danske jenter. Noe forfall gjorde at de startet 16 stk totalt.

De spilte en ekstremt vanskelig bane som målte 5414 meter fra blått utslag (ca 600 meter lengre en normalt). Når man måler flagget til 198 meter på et par 3 hull skjønner man at det er langt. Men en flott drive fra Julie  ga henne en putt på 4 meter!

Banen hadde kun et hull hvor det ikke var noe vannhinder. Ellers var det ca 3-4 vannhindre som måtte forseres på hvert hull. Med vær og vind i spill i tillegg var det utfordrende forhold.

Julie startet førsterunden med noen uheldige hull, og endte med en 87 runde. Dette var +15 over banens par. Kilde: Titleist tour - Klikk for stort bildeKilde: Titleist tour Cathrine Lie –Frederikshavn Golf Klub

Hun havnet likevel i buffersonen med 33 poeng.

Lørdag og Søndag ble noe bedre, her gikk Julie av med 83 runder begge dager +11, dette medførte nedskriving på begge disse rundene.

Det ble til slutt en delt 12 plass totalt, men en fin 7 plass blant de norske jentene, noe som gir verdifulle poeng på OoM.

Se også artikkel fra Norsk golf, med link til resultatlistene.