Informasjon til medlemmer

Bane sett fra utslag hull 2

Denne informasjon er sendt som epost til alle medlemmer i Sotra golfklubb

Første gang publisert 07.04.2010

Frivillige faddere:

Vi søker frivillige faddere i alle aldre som kan være med nybegynnere på en golfrunde i ny og ne.

Fadder kan ta med seg to nybegynnere, der meningen er at de nye skal føle seg  velkommen og tatt vare på.

Fadder må ha kjennskap til dropperegler, banepleie, etikette og hurtig spill osv.

Vi trenger mange, så det er bare å melde seg til post@sotragk.no

Torsdagsgolfen:

Hver torsdag blir det Torsdagsgolfen. Dvs at golfere med hcp fra 54-37 (tidl. Grønt kort) kan melde seg opp på en runde en torsdag, når det må passe tidsmessig, og klubben vil da putte inn en fadder som selskap, eller en annen med etablert hcp som ønsker å være til selskap og nytte. Her blir det lagt vekt på sosialt spill, der tre pers. spiller på lag.

Ta en telefon til 415 41 084 og si at det gjelder Torsdagsgolfen. Det er Golfkort turneringer torsdag 6. Mai, 3. Juni og 5. August. Her MÅ du melde deg på..

"Veien til Golf" (tidl. Grønt kort kurs)

Nytt kurs starter 20. April. Se www.sotragk.no Påmelding til post@sotragk.no

Matchplay singelturnering- påmelding snarest og senest 15.april kl. 12.00.

Vi oppfordrer alle spillere i Sotra golfklubb å melde seg på matchplayturneringen. Denne turneringen går gjennom hele sesongen og det spilles hull for hull. Det spilles med ¾ hcp. To spiller mot hverandre, den som vinner går videre. Av alle påmeldte blir det til slutt kun EN vinner. Se regel 2 om Matchspill. Veldig kjekk spilleform. (Sotra golfklubbs Ryder cup?)

Pink Cup 5. Juni

Pink Cup er en landsdekkende turnering , der Sotra gk skal ha sin 5. Juni. Turneringen er spesiell på den måte at all inntekt går til Kreftforeningen øremerker brystkreft. Turneringen er for herrer og damer og spilles i tre klasser. I tillegg vil vi ha en turnering samtidig på Pitch & Put-banen. De 25 klubbene, som samler inn mest penger, går til en landsfinale. I tillegg går 25 klubber som samler mest inn i snitt pr. medlem til finalen. I fjor spedde vi på turneringsresultatet med en auksjon. Dersom noen har noe å gi, som kan auksjoneres bort, tar vi imot med takk.

(Noe informasjon i epost meldingen er utelatt her)

Junior-og knøttetrening

Junior- og knøttetreningen starter i uke 16. Egen melding kommer fra junior-knøtte komiteen.

Dugnad, dugnadsturnering og baneåpning:

Det er satt opp en frivillig dugnad torsdag 15. April kl. 16.00 og utover. Ta med kost, rive, hageredskaper og arbeidsklær og hansker.

Dagen etter, fredag 16. April kl. 17.30 blir det turnering for de som er med på dugnaden (KUN de). Turneringen ligger i Golfbox. Du kan melde deg på der. Da er du i allefall påmeldt dugnaden også. Eller svar på denne eposten:

o-evang@online.no

Banen åpner lørdag 17. April med åpningsturnering kalt Vårspretten. Har du meldt deg på??

Og hvis noen har glemt å betale kontingenten, så er dette en påminnelse...

Velkommen til en ny golfsesong!

MVH Sotra golfklubb

Olaug