Golfsesongen 2010

Snømannen har inntatt hull 7. | Fotograf: Rikard Stokke
fotograf Rikard Stokke

Golfsesongen 2010 nærmer seg med stormskritt, selv om det ikke ser slik ut når man titter ut vinduet.

Krav om innbetaling av medlemskontingent er sendt ut på epost. Forfall 15. mars 2010

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 22.02.2010

Vi har hatt en historisk lang snøvinter. og den ser ut til å fortsette. Snøen og kulden skader ikke banen, så våren er nok litt på vei under snødekket.

I fjor åpnet vi Pitch & Put-banen 21.mars og Hovedbanen åpnet 4. april. Det skal nok godt gjøres om vi klarer det i år.
Vi er klar til våronna så snart snøen og kulden slipper taket.

Mens vi venter, får vi kose oss med simulatorgolf i klubbhuset.

Det er endel nytt i år i Golfbox. Det meste skjer på det administrative plan, men medlemmene MÅ innhente nytt brukernavn og passord til Golfbox.
Du går inn på www.norskgolf.no. I innloggingsvinduet på venstre side legger du inn ditt gamle brukernavn og din epostadresse som klubben har registrert på deg. Du vil da få tilsendt nytt brukernavn og passord på din epost umiddelbart.

Varsel om medlemskontingent er sendt ut på epost. Men- i det nye Golfbox systemet ligger en utsendelse, slik at både de som har betalt og de som ikke har betalt, vil få tilsendt faktura.
Faktura er lagt inn med et beløp, men du må selv sjekke at beløpet er etter den satsen DU skal betale. Satsene finner du i den eposten om kontingent  som ble sendt ut tirsdag 16. februar. De som har betalt, kaster bare fakturaen.

Drivingrangen er åpen. Vi prøver å koste mattene etterhvert som snøen laver ned.

Klubbhuset er åpent fra 11.00 til kl. 20.00 (senere hvis det er spillere på simulatorene) alle dager unntatt lørdag. Da stenger vi kl. 16.00.