RKS Nordvestlandet

Årets herretur går til London!

Coulsdon Manor Hotel - Klikk for stort bildeCoulsdon Manor Hotel Coulsdon Manor Hotel and Golf club

Vi reiser fredag 31.oktober (fly kl.0915 til London Gatwick med Norwegian, retur mandag 03.november kl 2045).

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 24.09.2014

Fly må alle bestille selv, prisen er ca kr 2000 inklusiv golfbag.
NB! Priseksempel på fly vil endre seg med antall ledige seter. Sjekk derfor også andre alternative flyselskap og ruter. Kort avstand fra Gatwick airport til golf resort.

Hotellet koster 200 pund i dobbeltrom eller 255 pund for enkeltrom.
For dette får vi 3 overnattinger, frukost, middag og golf lørdag og søndag.
Golf fredag og mandag koster ca 25 pund pr dag.
Hotellet ligger bare 15 minutter fra flyplassen, vi ordner felles transport.  Det kommer en liten regning på dette.

For de som ikke kan ta fri 2 dager, er det en mulighet å reise lørdag 1.november til mandag 3.november.  Jeg har ikke fått prisen for dette, en må da ordne transporten fra flyplassen selv.

Jeg må ha en bindende påmelding snarest på mail: rune.bartnes@flexit.no eller på mobil 94 81 31 10

Vi må betale hotellet på forhånd, så jeg må få inn pengene så snart jeg vet når vi skal betale, og hva vi får i støtte fra klubben.

Herrekomiteen