RKS Nordvestlandet

2009/2010

2009 er snart over og vi går inn i et nytt år.
Sotra Golfklubb og baneslskapet vil her takke for et fantastisk år og en kjempefin sesong.
Vi håper våre medlemmer og gjestespillere har hatt mange fine opplevelser på banen vår i år, og vi skal gjøre vårt til at banen blir minst like fin i 2010.

Publisert av Olaug Evanger. Første gang publisert 17.12.2009

Det er alltid nye ting som skjer når en går inn i en ny sesong. Golfbox er inne i en endring, noe dere som bruker simulatorene vil merke. Mye nedetid nå i desember, men de har lovet at alt skal være stabilt i januar/februar.

Dersom noen ønsker å endre sitt medlemskap, melde seg inn i Sotra Golfklubb eller ut (noe vi selvsagt håper du ikke vil), minner vi om at det gjøres innen 31.12.2009. Send en epost til din nåværende klubb med kopi til din nye klubb, og i tillegg et innmeldingsskjema, så ordner det meste seg av seg selv. Melding hertil sender du til post@sotragk.no

Send også en epost dersom du har fått ny adresse eller ny epost adresse.

Krav om medlemskontingent vil gå ut på epost i midten av februar med forfall 15.03.2010

Vi takker for året som er gått, og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!