RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Vi gratulerer årets klubbmestere!

Linda og Marc som klubbmestere.jpg - Klikk for stort bilde Linda og Marc ble klubbmestere i 2016, og vi gratulerer med fantastisk spill!

Årets klubbmesterskap er atter en gang avviklet. Rikard Stokke har ledet turneringen på en meget god måte og helgen har vært veldig kjekk. God stemning både i går og i dag og der mange spillere har spilt meget godt med flotte resultater.

 

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 28.08.2016

Gratulerer til Siren med andreplass og Turid med tredjeplass. Gratulasjoner også til Eirik med andreplass og Rune med tredjeplass - Fantastisk bra spilt !

Resultater

Siren, Linda og Turid.jpg - Klikk for stort bilde Eirik, Marc og Rune.jpg - Klikk for stort bilde

Bjørn og Odd i klubbhuset.jpg Dag 1: Før utslaget på hull 1.jpg Dag 1: God stemning mellom rundene.jpg Dag 1: God stemning på hull 1.jpg Dag 1: Påan igjen.jpg Dag 1: Rikard på plass.jpg Dag 1: venting i klubbhuset.jpg Dag 2: Lederballen.jpg Damenes lederball.jpg Eirik, Marc og Rune.jpg Fullt hus under premiering.jpg God stemning i ballen.jpg Kjekt med publikum, Maren og Torhild.jpg Linda og Marc som mestere.jpg Litt venting på hull 9.jpg Marianne holder en liten tale før premieutdeling.jpg Mens vi venter på lederballen.jpg Rikard taler før premiering.jpg Siren, Linda og Turid.jpg Tusen takk til Odd som tar imot score.jpg Tusen takk til Preden som forecaddie.jpg Tusen takk til Terje som forecaddie.jpg Tusen takk til Åge som tar scorene.jpg