Tyrkia-turen 2012

Nå er det bestemt; det blir Tyrkia-tur i februar også neste år !
Påmelding nå !
(Status 1.5.2011 - 45 påmeldte, og at vi har tre ledige plasser. )

Publisert av Geir Tellnes. Ansvarlig Reidar Sakseide. Sist endret 13.05.2011
Tyrkia | Fotograf: Internett
Tyrkia fotograf Internett

Turen går til Belek, med avreise 11. februar, og retur 18. februar. Vi skal bo på luksushotellet Cornelia Diamond's. Da er vi midt i smørøyet, og vi har anledning til å spille fem eller syv runder golf, på forskjellige baner.
Vi må begrense deltakerantallet til 48. For de som vil spille bare fem runder, blir det tre dager på Faldo-banen (27 hull, halvannen runde hvis ønskelig) og to dager på Tat (27 hull, halvannen runde hvis ønskelig. For de som vil ha fullt program med syv runder golf, kommer Dunes (18 hull) og Pines (18 hull) i tillegg.
Regningen fra reiseoperatøren er, som vanlig, i pund. Derfor må vi i Sotra Golfklubb allerede nå stipulere en pundpris som skal gjelde ved betalingstidspunkt, som er i desember. Den har vi satt til kr. 9,50. Derfor har klubbens styre vedtatt følgende: Pris for 7 runder:  8500 /7500 kroner, avhengig av om man vil bo i enkeltrom eller dobbeltrom. Pris for 5 runder: 6800 /5800 kroner, avhengig av dobbelt/singelrom. Dette er den endelige prisen. Ved høyere pundkurs enn stipulert vil klubben dekke det overskytende. Ved lavere pundpris går det overskytende inn i klubbens kasse.
I tillegg kommer selvsagt flyreisen, og der kjører vi samme fremgangsmåte som før, at alle bestiller SIN flyreise så snart Norwegian åpner for det. Flyreisen er Bergen-Antalya. Hvis vi skal bestille alle billettene som i en gruppe vil prisen bli en god del høyere enn om hver og en bestiller på egenhånd. På grunn av enorm pågang på utslagstider i Tyrkia blir påmeldingsfristen 2. mai, for at vi skal kunne holde gruppen samlet på de forskjellige banene.

Påmelding kan skje via epost til: reidar.sakseide@ba.no HER ER DET OM Å GJØRE Å VÆRE RASK PÅ AVTREKKEREN. MAX 48 SPILLERE, OG FØRSTEMANN TIL MØLLEN...