Toyota Sotra as sin turnering- en knallsuksess

Lørdag 13. juni stilte 50 personer opp til start for å spille den populære turneringen som Toyota Sotra as inviterer til.

Knallvær, kjempegode resultater på en kjempefin bane!

Aksel Lillebø vant herreklassen med hele 43 poeng, og Laila Fjell vant dameklassen med 36 poeng, sammen med nybegynner Vivian Johnsen Aase, også med 36 poeng.

Du finner resultatene her:http://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&#/competition/371502/results

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 21.06.2015

Hele 69 personer var påmeldt på det meste, men det var bare plass til 52. Dette viser hvor populær denne turneringen er.

Ser vi på resultatlisten, særlig til herrene, viser den at hele 13 personer spilte til sitt HCP eller bedre.Om det var det fine været som fikk prestasjonene frem, sies det ikke noe om...

I dameklassen var det også mange gode scorer.

Mens scoreinntastingen pågikk, serverte Toyota Sotra as lapskaus til alle, hjemmelaget av Olaug.

Lars Ulveseth ledet turneringen, og Turid Ulveseth Instebø stod for premieutdeling, der det vanket flotte premier til nesten alle :-)

Kunder og medlemmer takker for en kjempefin turnering!