Titleist Region Tour - Sotra Golfklubb

Helgen 12.-13. mai arrangerte vi  Titleist Region Tour.  En turning for de "nest beste" juniorene på Vestlandet.

12 åringen Markus Braadlie fra Bergen Golfklubb vant gutteklassen, og Karoline Woie fra Stavanger Golfklubb vant jenteklassen.

Resultater fra begge dager finner du ved å følge denne linken:

Spillerne kan følges på Livescoring i Golfbox >>>

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 14.05.2012

Turneringen gikk over to dager, lørdag og søndag.

Lørdag startet med fint vær, men ved middagstid høljet det ned med sludd i bygene. Så skinte det heldigvis opp igjen, til stor glede for spillere og vakter.

12 åringen, Markus Braadlie fra Bergen Golfklubb viste tenner alt første dag og gikk 3 slag over banen par.

Robel Berhane og Mads Meling Iversen, begge fra Stavanger Golfklubb, samt Didrik Kahrs Skaale, Fana Golfklubb, fulgte tett bak med 5 slag over par.

I jenteklassen tok Karoline Woie fra Stavanger Golfklubb føringen med 65 slag, tett fulgt av Julie Christine Lied fra Fana Gk., 66 slag, og Julie Aas Nordin, Stavanger Gk., 67 slag.

Søndag våknet vi til øs pøs, som slett ikke ble bedre utover dagen. I tillegg blåste det ganske kraftig. Men været stopper ikke ivrige golfere.

Ole Jørgen Friestad, Sandnes Gk., spilte best i dag med 65 slag, 5 over banens par.
Bak han fulgte Trym Falch, også fra Sandnes Gk. med 68 slag.

Men- det er sammenlagtseier som teller og dermed vant Marcus Braadlie, Bergen Gk,med tilsammen 13 slag over par. Robel Berhane, Stavanger Gk., tok andre plass, +15 og Ole Jørgen Friestad tredje, + 16, en plass han delte med Anders Lindanger, Stavanger Gk.

Både Karoline Woie og Julie Aas Nordin spilte jevnt i dag. Begge spilte 66 slag, men Karoline var 2 slag bedre dagen før, og tok dermed førsteplassen sammenlagt med +11. Julie Aas Nordin ble nr. 2, +13 og Nathalie Kristin Engeseth, fra Bjørnefjorden Gk. ble nr. 3 med + 19.

De to beste jentene og de 4 beste guttene kvalifiserte seg til Titleist Tour på Meland Golfklubb 26. mai. Titleist Tour er den "høyeste divisjon" for juniorgolfere.

Et navn vi skal merke oss er Bård Skogen fra Haugaland Golfklubb (Sveio).
Bård er bare 10 år , spilte lørdag de første 9 på 34 slag, de siste 9 på 32 slag (+6).
Søndag spilte han de første 9 på 36 slag, men måtte stå av på de siste 9 da han våt og forfrossen ikke klarte mer.
Golfbaggen er større enn gutten, så dette var en imponerende prestajon.
Vi kommer helt sikkert til å høre mer fra denne unge karen her...

Våre egne spillere, Ole Kristian Rå, Anna Kobbeltvedt og Julie Hovland, hadde en heller dårlig helg, spillemesssig sett.

Vi gratulerer vinnerne :-) Og alle de andre spillerne som holdt ut i kuling og regn.

Vi takker ALLE frivillige, som trosset vær og vind, og som stod i 6 timer på post for at vi skulle få et vellykket arrangement.

IMGP5895 IMGP5898 IMGP5909 IMGP5910
IMGP5915 IMGP5916 Innlevering av score Julie Aas Nordin ble nr. 2
Karoline Woie utslag hull 1 Markus  Braadlie tar på varme votter mellom slagene Noen som finner ballen Ole Jørgen Friestad tredje
Robel Berhane, Stavanger Gk., tok andre plass Siste hull Titleist Tour Vinner jenter jr. Karoline Woie gratuleres av formann i klubben Jan Kåre Mathiassen Vinner Markus Braadlie