«The Viking Ship is back in Norway"

Rune Bartnes deltok i landskamp mellom England og Norge i regi av Norsk senior golf og Norge vant for første gang !

image1.JPG - Klikk for stort bilde

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 04.10.2016

Klubbens sportslige leder, Øyvind Bru, tok en prat med Rune etter hjemkomsten.

Gratulerer Rune, litt av en innsats! Fortell litt om opplevelsen.

Vi ankom England og banen med tilhørende fasiliteter to dager før siden det var lagt opp til to innspillsrunder før det braket løs med turnering.

Turneringen ble avholdt på ærverdige Lydd golf & country Club i nærheten av Dover. En 18-hulls championship links bane. Turneringen ble gjennomført som match play over to dager med fourball første dag og singel matcher andre dag. Norge ledet utrolige 14-4 etter første dag etter god lag innsats fra det norske laget. Det deltok 12 spillere fra hvert lag så grunnlaget for seier ble lagt allerede første dag kan Rune fortelle. Dag to spilte de norske spillerne bra og det ble plukket nok poeng til at seieren var i boks, Rune bidro med poeng i begge sine matcher. Turneringen ble avsluttet med bankett på tirdag med stilige seniorer kledd opp i Norges antrekk.

For kvalifisering til deltakelse i denne landskampen kreves det godt spill i turneringene til Norsk senior golf rundt om i landet. Det avholdes uttaks turneringer gjennom sesongen hvor de fem beste rundene er tellende. Hele 700 spillere har deltatt. Det var stort flertall av spillere fra østlandsområdet, så det er flott at Rune bidrar med deltakelse også fra vår region.

Landkampen foregikk 24.-27.september

Se også reisebrevet som ligger på norsk senior golf sin webside.

NSG (gå litt ned på siden)