Sykkel-VM Bergen i 2017

Er du sykkelinteressert?  Da kan du være en ressurs for arrangøren av neste års Sykkel-VM i Bergen!

Det har vært avholdt fellesmøte for idrettslagene i Fjell, Sund og Øygarden, med tema Sykkel-VM 2017 i Bergen. Rittene skal gå på Askøy/Øygarden/Fjell og i Bergen.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 12.02.2016

I fellesmøte ble klubbene oppfordret til å ta del i arrangementet, enten med aktiviteter/stunt i løypen, eller med andre gode påfunn. Gjerne i samarbeid med klubbens sponsorer viss dette er mulig.

Spørsmålet er om klubben skal engasjere seg, eller om medlemmene selv melder sin interesse som frivillig.

Kjempearrangementet, som samler 1.150 utøvere fra mer enn 80 nasjoner, skal gå i perioden 16. september – 24. september 2017, med 12 ulike ritt, og arrangøren trenger frivillige for å kunne gjennomføre arrangementet.

Det legges opp til at Sykkel-VM 2017 i Bergen skal bli en folkefest – et arrangement for alle.

Sykkel-VM blir en sjelden opplevelse og du, som frivillig, kan spille en viktig rolle.  Arrangøren trenger 1.500 – 2.000 frivillige som skal være med og skape tidenes beste arrangement.

Besøk nettsiden www.bergen2017.no for mer informasjon.