Sterk prestasjon av Julie i Junior NM/Titleist tour

Julie Junior NM Bogstad 2015 - Klikk for stort bilde Erik Birkeland

Den sjette turneringen på årets Titleist tour ble avviklet på Oslo Golfklubb, Bogstad.

Turnering ble spilt over tre dager.  Pappa Rune fulgte turneringen fra sidelinjen og skryter mye av banen, som fremstod som helt fantastisk.  Mest sannsynlig Norges flotteste bane. Arrangemanget var også fantastisk flott.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 12.08.2015

Formann i Oslo golfklubb var starter og annonserte alle spillere med navn og klubb over høyttaleranlegget (se bilde) Julie Junior NM Bogstad 2015 - Klikk for stort bilde Rune Hovland

Julie spilte god golf over tre runder men hadde på noen hull noen uheldige spretter som kunne om de hadde falt rett vei vært genial.

Hun endte på 13. plass og hadde sin beste plassering i NM så langt. Dette var ned 10 plasser fra i fjor. Selv om topp 10 var målet var har hun tatt et godt steg i rett retning.

Julie Junior NM Bogstad 2015 - Klikk for stort bilde Erik Birkeland

Utrolig kjekt å følge Julie blant det beste juniorene i Norge for oss alle i klubben.