Sotra Golfklubb vant LagNM for junior jenter!

Det ble stor dramatikk i LagNM for juniorer på Mørk Golfklubb sin bane.

Etter en kansellert runde med fourball i går, ble det spilt en 9 hulls singleturnering i dag.

Vårt lag fikk samme score som Kjekstad Gk og det ble snakk om omspill.
Det ble ikke omspill, men vårt lag vant pga, vår tredje spiller, Stine Rå. Kjekstad hadde ikke en tredjespiller.

Gratulerer Celiann Kolltveit Tverlid, Julie Hovland og Stine Rå med Lag NM 2. div. jenter 2013.

Et meget dyktig og entusiastisk trenerteam fulgte jentene og piffet de opp!

Tusen takk til kaptein Marc og lagleder Rune H.

Dag 1 vant Celiann og Julie sin Foursome med to slag.

I Fourball ble runden stoppet grunnet et aldeles forferdelig regnskyll, der greenene stod under vann.

Celiann slo Hole in One på hull 11. Men runden ble kansellert, Runden ble ikke gjenopptatt dagen etter, grunnet ulike spilleforhold.

Celiann fikk godkjen sint Hole in One og fikk en fin premie.

Celiann, Julie og Stine spilte 9 hull singleturnering i dag, torsdag 27.06.
Julie fikk en 5. plass med +6, Celiann en 9. plass med + 9 og Stine en 23.plass med +32.

Sotra Gk og Kjekstad stod likt etter ferdigspilte runder, men siden Sotra hadd en 3.dje spiller, ble Sotra rangert som nummer 1!

Dermed blir det spill i 1. divisjon neste år.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 04.07.2013