Lykia world links resort
Et stusselig sted.... det var ikke langt til golfbanen!
Hole in one
Er det ikke reidars ball da...
Reidar underholder
KARAOKE i Tyrkia - eller er det et gammelt bilde???
246_top_100_logo_black.jpg
Topp 100 Europa bane i 2009

Sotra Golfklubb erobrer TYRKIA

Sotra Golfklubb erobret Tyrkia i uken 12 - 19. februar med 44 deltagere på golftur inkludert noen gjester fra andre klubber i reisefølget.  Årets tur gikk til Lykia World Links utenfor Belek.

Her følger et reisebrev med noen høydepunkter fra turen og turneringen.

Publisert av Geir Otterbeck. Sist endret 22.02.2011

Resultater for sammenlagt stableford turnering over 3 runder:

Damer:

1. Turid Instebø
  2. Irene Raa
  3. Karianne Løvaas

Herrer:

1. Harald Aasen
  2. Håvard Gulbrandsen
  3. Arild Holvik

Det ble også spilt Texas scramble lagkonkurranse og en netto slagkonkurranse for de som var med til TET banen i Belek.

Både close to pin og longest drive var innlagte konkurranser på flere av dagene.

Lykia Golf links banen vi spilte på, er kåret i Europa Topp 100 baner i 2009, en fantastisk flott og utfordrende bane med en hovedoverskrift: Bunkers, bunkers og bunkers!

Minneverdige høydepunkter på turen var det mange av, her er noen få:

• Ole Vorland, som knakk den fletta nye driveren sin på første utslag den første dagen! Den krølla seg rundt halsen hans i avslutning av svingen - et spektakulært syn!
  • Hole in One av Reidar Sakseide på TET banens par 3 hull 11. Reidars store dag og full runde på alle i klubbhuset etterpå! Gratulerer!
  • Lars "Jesus" Ulveseth, som under første dags premieutdeling rett og slett gikk på vannet!  Han tråkka over "basenget" med vann som den naturligste ting i verden... Hysterisk morsomt
  • Så var det Reidar igjen da: En uforglemmelig KARAOKE aften der mannen trolbandt forsamlingen, assistert av et ikke like harmonisk kor.
  • Alle som besøkte SPA senteret fikk seg vel en særdeles behagelig opplevelse med Tyrkisk bad og massasje - skumlagt, oljet, skrubbet og knadd etter alle kunstens regler.
  • Og hvor ble det av scorekortene den siste dagen??

Mye, mye mer kunne vært omtalt. Vil bare oppsummere at det var en fantastisk flott tur, et flott 5 stjerners opphold med all inclusive, god stemning hele veien og en utrolig hyggelig gjeng å være på tur med.