Sotra GK gratulerer Lions med 100 års jubileet

Lions Club Sotra 100 år Jubileumsturnering - Klikk for stort bilde

Lions Club Sotra feiret 100 års jubileum med golfturnering.

Sotra Golfklubb ved leder Marianne T. Rasmussen gratulerte Lions, her representert med President Stine King, med 100 års jubileumet og skrøt av den fantastiske innsatsen Lions gjør for de svake som trenger hjelp. Det er veldig mange frivillige som bidrar i dette arbeidet. Takker også for at Lions ville feire jubileet med oss og ønsker lykke til videre med det gode arbeidet.

Se bilder fra turneringen lenger ned i artikkelen.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 11.06.2017

52 spillere deltok i turneringen og spilte 18 hull på hovedbanen. Det ble spilt slaggolf, nettoslag, med premiering i 2 klasser; herrer og damer i tillegg til "Closest to pin" konkurranser på hul 2/11 og 9/18.

Herreklassen ble vunnet av Åge Straume med nettoscore 56 (-4).

Dameklassen ble vunnet av Norunn Petra Skomsvold med nettoscore 62 (+2).

Næringslivet på Sotra bidro med premier og Nordea stilte med giveaways ved hull 7/16.

Se hele resultatlisten i Golfbox.