Sommersesongen avsluttes i dag, nå starter vintergolfen!

Siste putt på hull 7 i 2013 (17.november) - Klikk for stort bildeSiste putt på hull 7 i 2013 (17.november)

Etter en litt sein start har vi hatt en fabelaktig sesong med nydelig bane både oppe og nede tross flere prøvelser fra værgudene.

På mandag 18.november stenges hovedbanen for klargjøring til vinteren.

Utslag siste spilledag 2013 17.november - Klikk for stort bildeUtslag siste spilledag 2013 17.november Vi som hadde anledning å gå siste dagen 17.november måtte ha på caps for å skjerme den lave solen.  Det var en vakker opplevelse i og utenfor!! fairway, for å ikkje snakke om dei vidunderlige greenene. Se på dagens to bilder fra undertegnedes tur.

Men klubben går på ingen måte i dvale, vi er en av svært få klubber i fylket med helårs driving range. I tillegg har vi våre to golfsimulatorer som du kan melde deg på i golfbox.

Ta kontakt i klubbhuset om du trenger hjelp til å komme i gang.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 17.11.2013