RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Sommeravslutning for juniorene

Vinnerballen - Klikk for stort bildeVinnerballen -jrt-

 

De var ett sterkt felt med resultater fra 36 slag og opp til de to beste flightene som hadde henholdsvis 33 og 31 slag på 9 hull. De fornøyde vinnerene var Andre Kleppe Ulvenes, Magnar Krabbedal og Crispin Tufft Torsvik.

Hele 22 av juniorene våre møtte frem til avsluttingen på vårsemesteret med en texas scramble turnering

En herlig gjeng som motiverer hverandre og passer på hverandre. Sander Sæle stakk av med årets gentlemanpremie for å ha lånt bort paraplyen til en av de mer lettkledde kvinnelige juniorene.

Nina Vaksdal slår ut på hull 7 - Klikk for stort bildeNina Vaksdal slår ut på hull 7 -jrt-

Tilbake i klubbhuset ble det servert kaker, is og brus til gjengen mens stemningen var høy da bilder fra runden ble vist.  Utrolig flott å høre latteren og alle de positive kommentarene som faller etterhvert som bildene rullet over lerretet. 

 

Celiann og Julie benyttet anledningen til å vise frem den flotte drakta som vil bli brukt til å representere Sotra golfklubb under Norgesmesterskapet Celiann og Julie på catwalken - Klikk for stort bildeCeliann og Julie på catwalken -jrt-
 
   

 

Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Fotograf: -jrt- Glade vinnere | Fotograf: -jrt-

Publisert av Rune Hovland. Sist endret 22.06.2013