Senior og junior klubbmestere 2011

Senior herre Bjørn Fjeld, senior dame Laila Fjell, junior herre Kjetil Rasmussen og junior dame Anna Kobbeltvedt.

Dette blr resultatet etter en delvis våt klubbmesterskapshelg.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 30.09.2011

Noe uventet at Bjørn Fjeld skulle ta tittelen som klubbmester senior herre.

I lederballen etter første dag var det Christian Arentz, 72 slag, Geir Ole Tellnes, 76 slag og Kristoffer Fjell, 76 slag, som skulle kjempe om klubbmestertittelen for senior herre. Bjørn Fjeld lå på 7 plass etter første dag med 79 slag.

Christian åpnet med 43 slag på første ni, og da så han nok dette som tapt. Men etter 36 på de siste ni, var han på plass igjen og endte på 79 slag, + 31 sammenlagt.
Geir Ole Tellnes åpnet flott med 36 slag, men det ble 43 på de siste ni og dermed ble det + 35 sammenlagt.
Kristoffer Fjell gikk opp og ned. På hull 5 hadde han 11 slag og på hull 6 fikk han birdie. Etter 45 og 41 og + 42 sammenlagt, var han ute av dansen.

Men tidliger hadde vi fått inn to spillere som hadde sneket seg inn på lederballen.
Bjørn Fjeld hadde en formidabel førstenier på 34 slag og en andrenier på 37. Han endte sammenlagt på + 30 og tok seniormestertittelen, fulgt av Christian Arentz på sølvplass og Geir Ole Tellnes på bronseplass.

I dame seniorklassen tok Laila Fjell en suveren seier med + 40 sammenlagt.

Eva Britt Tellnes prøvde å klore seg fast. Hun lå bare tre slag bak etter første dag, men klarte ikke ta innpå. Sølvplass til Eva Britt på + 46 og bronseplass til Malene Telle på + 75.

I dame juniorklassen var Anna Kobbeltvedt igjen den suverene vinner.
Første runde 74 slag, andre runde 70 slag, hun endte på + 24 sammenlagt.

Celiann Kolltveit Tverlid og Julie Hovland sloss om sølvplassen. Julie lå bare ett slag bak Celiann etter første dag, men Celiann tok henne på "rutinen" (første året til Julie), og Celiann tok sølvet med + 47 og Julie bronse med +51.

Erika Løvaas og Stine Raa gjorde kjempefremskritt fra ifjor, så de er nok "the coming girls".

I herre juniorklassen, vant Kjetil Rasmussen med + 24 sammenlagt.

Thomas Andre låg bare 4 slag bak etter første dag, og Ole Kristian 5 slag bak.
Men Kjetil spilte en flott førstenier på 33 slag, Ole Kristian 35 og Thomas Andre 38. Kjetil sin siste nier var 36 avgjorde, da  Ole Kristian klarte å slå seg inn med bare to slag, og Kjetil lot seg ikke slå sammenlagt.

Gull til Kjetil, sølv til Ole Kristian og bronse til Thomas Andre.

Andre Ulvenes Kleppe hadde en formidabel fremgang fra igjor og for Joakim Askeland sin del, var dette første mesterskapet.

Turneringen ble suverent ledet av Rikard Stokke med ass. Lars Ulveseth første dag. Tusen takk.

Tusen takk til alle hjelperne. Vi er heldige som har så mange hjelpere. Dermed går klubbapparatet som smurt. Det er gledelig å se at flere 40-50 åringer er kommet til.

GRATULERER TIL KLUBBMESTERENE!

Herrer Senior FV- Geir Tellnes - Bjørn Fjeld - Christian Fredrik Arenz Kjetil i flott sving Lederball damer Jr Malene Telle i sandbunker hull 18
Publikum venter på siste hull Turneringsleder Rikard Stokke