Sartor Maskin Open avviklet i dag

En flott dag idag med 70 spillere på turnering - Sartor Maskin Open ble avviklet i dag.Kåre og Kirsten - Klikk for stort bildeKåre og Kirsten

Det var dessverre ingen spillere som kunne skilte med gravemaskin - premie for hio på hull 4! Det var noen som snuste på muligheten og lå på greenen - morsomt å prøve!  Kåre Bjorøy takket Nils Audun Hamre i sin tale etter turneringen. Nils Audun sto som forecaddie tålmodig på haugen på hull 4.

Publisert av Marianne Rasmussen. Sist endret 27.09.2015

En nydelig dag med god steming der turneringen gikk både på hovedbanen og pitch og put. Litt krevende med å hulle ut, noe som resulterte i at enkelte hull hadde høye scorer!

Hull 1 på pitch og put med mulighet på ikke mindre enn 2 biler som HiO premier! Åse Merete var så nære og traff flagget, hun fikk en trøstepremie. Det gjorde også Sander som på 5. slaget fikk hio! Det var faktisk mulig å vinne en pakke med baller om man traff den ene bilen!

Vi gratulerer Frode Kausland som vant klasse A, Linda Fjell vant klasse B, Normann Mollandsøy vant klasse C og Kari Dahl vant klasse D.

Tusen takk til Sartor Maskin v/ Kåre Bjorøy som arrangerer turneringen med mange flotte premier og sto for suppe til alle etter turneringen! Til Reidar Sakseide som turneringsleder og til Irene og Olaug som lagde suppe til alle 70 spillere!

11057262_919161091438526_1679172227433317734_n.jpg Fotograf: Marianne Rasmussen Frode vant klasse A | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fullt hus i klubbhuset IMG_0023.jpg IMG_0024.jpg Fotograf: Marianne Rasmussen Kari vant klasse D | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Linda vant klasse B | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Normann vant klasse C | Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen Fotograf: Marianne Rasmussen