Rune og Linda best i Tyrkia

50 golfere fra Sotra Golfklubb - inkludert noen få fra andre klubber - tilbrakte uken mellom 11. og 18. februar i Belek, Tyrkia. I år bodde vi på Cornelia Diamonds, et hotell som er blitt kåret til Europas beste «all inclusive» golf hotell. Gode grunner for det. Men hotellet var én ting - banene vi spilte på var nesten like bra. Vi spilte tre dager på Faldo-banene som hører til hotellet, og to dager på Tat. De som hadde bestilt syv dager golf fikk også med seg Pines og Dunes.

Publisert av Geir Ole Tellnes. Sist endret 27.02.2012

Rune Bartnes og Linda Fjell var de beste brutto-golferne. I netto-klassene var det Idar Løtveit, Arild Holvik (en av våre venner fra Selje golfklubb) og Karianne Fjell Løvaas som stakk av med seieren i konkurransen som gikk over fire dager. I tillegg vant Rune også todagerskonkurransen onsdag/lørdag, mens Turid Ulveseth kanskje var den heldigste av alle. Hun vant nemlig beste nettogolfer om torsdagen, hvor premien - satt opp av vår reiseoperatør Graham Fidler - var dekket opphold på neste års tur til Belek.

NESTE ÅR

Når det gjelder neste år, så går turen av stabelen 9. til 16. februar. Da flytter vi over til et om mulig enda bedre hotell, Maxx Royal. Der ligger Montgomerie-banen på baksiden av hotellet, og tre runder spilles her. I tillegg ligger to runder på den fantastiske Carya-banen inne i prisen for fem dager golf. For dem som vil spille seks eller syv dager golf, kommer Tat i tillegg.

Neste års priser (cirkapriser, avhengig av pund-kurs):
5 dager golf/enkeltrom: 7200 kroner.
5 dager golf/dobbeltrom: 6400 kroner.
6 dager golf/enkeltrom: 7900 kroner.
6 dager golf/dobbeltrom: 7100 kroner.
7 dager golf/enkeltrom: 8500 kroner.
7 dager golf/dobbeltrom: 7700 kroner.

Neste år arrangerer vår engelske reiseoperatør en 3 dagers-turnering for oss. I tillegg kjører han en ren Texas Scramble-turnering første dagen (søndagen), samt en parturnering med tre spillformer (greensome, foursome og texas scramble) på den femte dagen. I tillegg vil det bli arrangert puttekonkurranser o.l. på ettermiddagene. Jeg vil tro vi på denne måten får kombinert det hyggelige med det litt mer konkurranse-ambisiøse...

Vi har totalt 51 plasser til rådighet neste år. Nå er det lenge til Norwegian legger ut flyrutene for neste år, men dere kan gjerne starte påmeldingen umiddelbart.

Påmelding kan skje til undertegnede, Reidar Sakseide, enten på epostadresse reidar.sakseide@ba.no eller på tlf. 90606765.

Golf Belek Gruppebilde Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 003
Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 004 Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 005 Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 007 Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 008
Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 009 Klubbturen 2012,  på Flesland før avreise 010 Klubbturen 2012, på Flesland før avreise 001 Klubbturen 2012, på Flesland før avreise 002
Klubbturen 2012, på Flesland før avreise 006 Klubbturen 2012, t på Flesland før avreise 011 Vinner Arild Holvik Vinner Idar Løvtveit