Resultater fra Junior NM gutter på Bjaavann, Kristiansand

Turen gikk til Kristiansand og Bjaavann golfklubb der Andreas Sandvik, Andre Kleppe, Karl Ader, Crispin Torsvik og Magnus Sandvik skulle spille NM.

NM junior gutter Bjaavann 23 - Klikk for stort bilde

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 01.07.2015

Vi ankom mandag kveld, og var klar og forberedt på innspill på tirsdag.
Litt dårlige forberedelser hadde vi, Andreas måtte spille med brudd i foten, og må innrømme at laget var ikke veldig motivert!
Men etter en grei og morsom innspillsrunde og en bra team talk på Peppes pizza på tirsdagen, var laget klar!

Onsdagen begynte vi med Foursome, annenhvert slag. Andreas og Andre gikk i lag med to fra Kragerø, mens Karl og Magnus gikk i lag. Crispin gikk caddy for Andreas. Andreas og Andre spilte veldig bra front 9, men slet litt på back 9. Mens Karl og Magnus hadde en tøff dag på jobben!
Etter lunsj var vi klar for fourball. Fourball er den beste score på hver hull!
Vi byttet lag her, Andreas spilte med Magnus og Karl med Andre. Guttene var veldig slitene på back 9, men de gav alt og avsluttet sterkt.
Etter 36 hull var vi på 4.plass etter dagen, og 4/5 lag ville rykke opp til første divisjon!

Onsdag var vi klar for singel der alle slagene teller og guttene måtte hulle ut!
Vi spilte en og en, med spillere fra Kragerø og Grini som vi måtte kjempe mot om opprykk.
Guttene smilte og hadde det kjempegøy og spilte bra golf til tider på en meget vanskelig bane!
Til slutt kom alle inn og hadde levert en meget bra runde i forhold til handicap.
Treneren var meget stolt og fornøyd med guttene. Vi ble nummer 4/5 og dermed rykker vi opp en divisjon neste år.

Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe Fotograf: Ørjan Kleppe