Reisebrev frå junioren vår, Andrè

image2.JPG - Klikk for stort bilde

Andrè Kleppe har vært på treningsopphold med Fana GK til i Spania med innlagt turnering sammen med de beste i Skandinavia.  Han har samlet mye god erfaring under oppholdet.

Julie, som fortsatt er medlem i klubben vår, men representerer Oslo golfklubb i konkurranser, fekk en veldig sterk 5.plass i sin klasse.  Hun har vist stor fremgang og håper å stabilisere seg på et høyere nivå i år.

Publisert av Jan Ragnvald Torsvik. Sist endret 07.03.2016
Reisebrev

29. februar
Vi har gjennomført to innspillsrunder og merker at simulatorgolf og spill ute er litt annerledes. Greenene er meget kjappe noe som er litt utfordrende og i tillegg til sterk vind.  Temperaturen er begynt å ta seg opp, vi startet med 13°C og i dag var vi oppe i 19°C, mens det meldes 22°C i morgen.

Turneringen starter 1.mars og Andre har utslag kl 0930 og skal spill sammen med en fra Ålesund. Når de starter de neste dagene er ikke avklart.

1. mars
Da er første runde ferdig spilt og Andre endte på +13 (noe vi er veldig fornøyd med) og er nest sist i sin gruppe.  Det er veldig jevnt og ingenting er avgjort (se score på vedlagt link).

Håper Andre klarer å følge opp de flotte resultatene de neste dagene. Det er en utrolig fin lærdom i å få spille/trene med de beste og det er en fin sosial ramme rundt oppholdet. Vi har fått ekstra god dialog med Bergen GK og Fana GK, som har totalt 43 medlemmer med på tur (juniorer og voksne).
Samtidig er det viktig å få med at Julie Hovland (har byttet til Oslo golfklubb) spilte en fin runde +5 og ligger fint an i din klasse.

5.mars
Da er turneringen ferdig og vi er snart på vei hjem. Det har vært nydelig vær, litt mye vind, men varmt i solen alle dagene.  Andre endte på siste plass (av de som spilte alle dagene), men avstanden opp er ikke så stor at vi blir skremt.

Han vet mer hva han skal trene på frem til turneringene starter, f.eks en liten fade i Norge blir enorm i denne vinden og på fairway som mange "heller" mye eller er OB.

Anlegget består av to store flotte baner og mange enda flottere baner i nærheten, noe som gjør slik at foreldre også får spilt, hvis de ønsker det.

Totalt sett har vi kost oss mye og blitt kjent meg flere nye golfere. Vi ser at flere klubber bruker denne anledningen til treningsleir.
Fana stiller med 35 personer, BGK 8 stk og landslag fra Svergie og Norge er på plass. Da er det med flere trenere og noen foreldre.

Det blir noe likt det Sotra skal når de reiser til Danmark, noe jeg tror blir utrolig kjekt for juniorene i Sotra.

Ørjan Kleppe (far)

Andre, Bjarte og Odd  Arve Kleppe image1(1).JPG image1.JPG image2(1).JPG