RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Rapport fra Lag NM Junior

IMG_1808.JPG - Klikk for stort bilde

 Andre Kleppe, Andreas Sandvik, Magnus Sandvik, Lars Fredrik Grimstad og Crispin Torsvik Miklagard Golfklubb Onsdag 28 Juni - 29 Juni Onsdag spilte laget Foursome om morning. Det vil si at en slå ut og den andre spiller slå neste slag. Vanskelig spille format. Andre og Lars Fredrik spilte ut først og spilte 92 slag. Andreas og Magnus spilte 98 slag. Da var Sotra på nest siste plass. Etter lunsj var det ny 18 hull der vi spilte bestball. Da byttet vi spillerene. Andre og Magnus spilte sammen og spilte på 77 slag, Andreas og Lars Fredrik slet litt mer og kom in på 89 slag.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 04.07.2017

 Torsdag var det single. Etter en skuffende dag på bane på onsdag skulle spillerene vise hva de kunne. Magnus først ut og var veldig misfornøyd etter 9 hull men klarte å spille 94 slag og 37 poeng. Lars Fredrik var den som hadde høyeste handicap av alle som var med i hele turnering og igjen etter en treg start kom han in på 107 slag og 42 poeng! Andre spilte mye bra golf men noen dårlig valg fra utslag signerte han for en 78 slag og 33 poeng. Andreas var siste man ute og spilte mye bar golf på første 9 hull også en hull som ødela for han og kom in på 86 slag og 34 poeng. Så alt i alt kan vi si oss fornøyd med turnering med plass for forbedring til neste år. Vi kom til slutt på en 14 plass av 16 lag og Sotra hadde nest høyeste handicap til sammen. Vi holder oss i 1 divisjon så nå må vi begynne å tenke på neste år. 

 
Fotograf: Marc Rogers Fotograf: Marc Rogers Fotograf: Marc Rogers Fotograf: Marc Rogers Fotograf: Marc Rogers IMG_1809.JPG