Proen's Turnering

Marc Rogers

Velkommen til Proens Turnering, 2 Oktober. meld deg på nå!! ''Først til Mølla''

Publisert av Marc Wyn Rogers. Sist endret 20.09.2010

ALLE I MEDLEMMER KAN MELDE SEG PÅ!

Marc inviterer til turnering over 18 hull. Det er en lagturnering med 2 pers på hvert lag. Du kan melde deg på alene eller sammen med den du vil spille med. Det spilles 6 hull Foursom, 6 hull Texas og 6 hull Fourball.

Foursome:Spillerne på laget spiller annen hvert utslag og annen hvert slag videre.
Texas: Spillerne på laget spiller ut hver sin ball, velger den best plasserte, begge spiller videre derfra osv.
Fourball: Begge spillerne på laget spiller sitt spill. Det er minste antall slag på laget som blir lagt inn i resultatet.

Veddemål: Spillerne kan vedde på om de slår Marc og Ole Kristian, som spiller sammen UTEN hcp.

Valgfri innsats (eller ingen). De som slår Marc og Ole kristian får doblet beløpet som er satset, og kan kjøpe varer i golfshop'en for beløpet.
De som ikke slår Marc og Ole Kristian, må kjøpe vare i golfshop'en for beløpet de har satset. (Altså: Ingen får pengene tilbake, men må kjøpe varer for beløpet)

Fremmøte senest kl. 09.00. Shotgun kl. 09.30