Pokaler junior 2018

Årets spiller herre junior: Andrè Ulvenes Kleppe

Årets spiler dame junior: Tuva Hagenes

Årets talent: Sander Vallestad

Les mer om vinnerne under:

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 25.10.2018

Årets spiller gutt

Andre Ulvenes Kleppe

Har hatt en utrolig flott sesong, med utallige treningstimer lagt ned her på golfbanen. Stort sett hver eneste dag er han og trener etter skolen. Dette viser et utrolig pågangsmot og er en motivasjon for andre spillere i klubben. Han har det siste året spilt seg ned fra 4.4 til 2hcp.

Andre har vært med på  mange turneringer rundt om i landet.

Fra Narvesen Tour med gode plasseringer, Sirxon tour med bra plasseringer og Garmin Norges cup som er med de aller beste spillerne i landet. Han har spilt 4 av 7 norgescuper. Andre har også deltatt i lag NM både for junior og herrer. Har også deltatt på NM for herrer der han endte på en fantastisk 13.plass!

Gratulerer med tittlen årets spiller gutt 2018!

Årets spiller jente

Tuva Hagenes

Tuva har hatt en veldig bra sesong og har med sitt gode humør og pågangsmot blitt en mye sterkere spiller i løpet av siste sesongen. Hun har spilt seg ned fra 51 til 31,2.hcp, som er utrolig bra. Tuva har deltatt på Narvesen tour og har flere gode plasseringer der. På klubbmesterskapet for junior  fikk hun 1.plass. .

Gratulerer med tittelen årets spiller jente 2018!

Årets talent

Sander Vallestad

Som en rakett har Sander kommet til oss her på Sotra golfklubb, og vist oss at han har et stort potensial innen golf. Det virker som om du aldri får spilt nok eller går lei. Sander hadde i begynnelsen av denne sesongen 30,9hcp og har i løpet av året spilt seg ned i 14,8hcp. Han har deltatt på de fleste Narvesen tour og endte med flotte plasseringer på alle og fikk to 1.plasser og en 2.plass. Vi gleder oss til å følge med deg videre.

Gratulerer med tittlelen årets talent 2018!