Pitch & Put banen stengt fredag 2.juli mellom kl. 18.00 og 20.00

Gr. avvikling av Pitch & Put-mesterskapet, må P&P-banen stenges for andre mellom kl. 18.00 og 20.00.
Fra kl. 1600 er det redusert kapasitet, da alle greenene skal være tom for spillere kl. 18.00

Fredag 2. juli skal det kåres en mester i herreklassen og en mester i dameklassen.

Den person som har færrest slag etter a8 hull, er vinner.
Dersom det er flere med likt antall slag etter 18 hull, skilles de etter antall slag på siste 9, siste 6, siste 3 og siste hull.
De som fremdeles har like mange slag, må vinner avgjøres med at det spilles hull for hull.

Alle kan delta, uansett Golfkortet eller ikke! Også de som ikke er medlem i Sotra golfklubb.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 02.07.2010

Påmelding i Golfbox, for de som har tilgang der.
For andre, må det ringes til 415 41 084.

Det er kun tillatt med to køller pluss putter. Det SKAL spilles fra peg og fra matte. Peggen skal være 5 mm. Det blir satt inn gummipegger i alle matter. Det skal spilles etter golfreglene, men en påfører seg kun ETT straffeslag ved regelbrudd (ikke to).

De tre beste utenom vinnerne, er kvalifisert til å delta i Landsfinalen (NM) i Kristtornskogen Golfpark på Stord lørdag 7. august.
Vi har meldt på 5 personer, men det er mulig det er plass til flere...

Norwegian International Open skal være på P&P-banen i Drammen 23-25. juli
Verdensmesterskapet er 14.august og 15.august i Nederland, P&P-banen i Bussloo.
Vestlandsmesterskapet skal være her på Sotra lørdag 11.september