PINK CUP- en ny suksess. Grovtelling viser kr. 171.581

Flinke damer.JPG - Klikk for stort bilde

Det er få som bidrar med mye, må vi si.
41 spillere, pluss noen som kom til selve auksjonen, bød og bød, fikk tilslag, lo og skrattet av vittige kommentarer fra vår kjempeflinke auksjonarius, Aksel Lillebø , med gode tilsvar fra forsamlingen.

​Kr. 171.581 viser grovtellingen, og vi har stor tro på at vi kommer til å matche fjoråret som  til slutt viste kr.194.900 :-)

​Vi mangler bud på båtplass i havnen ved Kolltveit kai, så hvis noen vil ha en billig båtplass, er det bare å gi bud til post@sotragk.no. Startpris må være kr. 7.000 pluss.

Før turneringen starter.JPG Linda, Laila og Fredrik er med.JPG Jan Magne og Martha er med.JPG Klubbhuset er pyntet.JPG
Nydelig vær på Pink cup.JPG Fredrik er med.JPG Martin og Christoffer er klare.JPG Fine Kari og Grethe.JPG
Fredrik, Mathias og Håvard er klare.JPG Nils Asbjørn er med.JPG God stemning på hull 7.JPG Kjell og Therese er klare.JPG
Fine Birthe og Anne Lise på hull 1.JPG Grethe og Åse Merete på hull 9.JPG Fornøyde med Marthas lefser.JPG Fullt hus.JPG
Aksel som årets auksjonarius.JPG Flinke damer.JPG
Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 13.06.2016

Ellers samlet 4 av Marthas lesfsepakker inn hele 4.100 kroner. Den femte pakken gikk til loddboken.
​Det blir eksklusiv kaffemat i noen heimer på Sotra i helgen!

​Stor takk til damekomiteen som gjør en fenomenal jobb og som holder humøret og koken oppe i lang tid før turneringen og ikke minst under turneringen.

Og stor takk til alle som har bidratt med ting til auksjonen, der blandt andre butikkene på Sartor Storsenter har vært veldig gavmilde

​Vel blåst, damer og alle som har bidratt!