Pink Cup-En kjempesuksess

Dagen i dag ble en kjempesuksess.

Kr. 48.373,- i kontanter er samlet inn i bompenger, parkeringspenger, haugevis av boller og kaker, litervis med kaffe, kjøp av utslag, vedding på greentreff og sist, men ikke minst auksjonen etter turneringen.

En stor takk til damekomiteen, som har gjort en kjempeinnsats, både med planlegging og utførelse av dagens mange gjerninger.

Beløpet blir mye høyere før aksjonsfristen utgår.
Vi har massevis av lodder igjen på loddboken.
Og leie av båtplass i marinaen til AMAR Drift as, venter vi bud på.
Ring 415 41 084 eller send en epost til post@sotragk.no

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 04.06.2012

Dagen startet med kaldt og fint vær. 40 spillere var påmeldt på den store banen og 3 på den lille banen.

Damekomiteen var klar med selvbakte kaker og skillingsboller fra Rognaldsens Bakeri.
Det første som møtte medlemmene, var parkeringsvaktene. De tok 20 kroner pr. bil, og ingen slapp unna.

Bompengevakt, Ingrid Landro, hadde laget flott skilt, så ingen kunne lure seg unna bompengene over Kolltveit tunnelen, fra hull 2 til hull 3.

Lena, Josefine og Erika forsøkte å kreve inn "do-penger".
Det kostet kr. 5,-.

Og på hull 4 stod Linda klar for å selge utslag. Da andre gruppe på hull 4 skulle slå ut, ville ikke Stig betale for utslag, og havnet på 5'er greenen med sitt første slag.
Sander betalte med en gang, og Linda slo helt opp i smittet for han. Odd klarte seg også bra.
Og så var det Stig igjen da. Nå var kjøp av utslag dobbelt så dyrt, selvfølgelig.
Men han bøyde av denne gangen, og Linda hjalp han helt i smittet før green 4.
Så da gikk i allefall ballen rette veien :-)

Stemningen på banen var formidabel. Spillerne lo og koste seg hele veien, og det boblet kaffi ut både her og der og søtsmaken av kakene henger sikkert i munnen fremdeles.

På hull ni kunne de som ville, vedde 50 kroner på at de traff greenen. De som traff fikk en pakke baller.
51 personer veddet, men for å si det slik, det ble mange pakker med baller som gikk tilbake til komiteen..

Etter turneringen ble det en minneverdi auksjon, proffesjonelt ledet av Terje Hovdenak. Terje har en fenomenal evne til å SE og HUSKE, så de gode kommentarene gjorde stemningen høy. Rune Bartnes, som var turneringsgeneral, satte utgangsprisen, og folk bød villig vekk, mens Terje hamret inn fine sluttsummer.

Men- aksjonen er ikke slutt enda. 20. juni sender vi oppgjøret til NGF og Kreftforeningen, og da skal vi vinne landsinnsamlingen!  De beste klubbene spiller turnering på Kongsberg Golfklubb sin bane 16. september.

Til bedrifter og private: En stor takk for alle gavene til auksjonen!

5 kroner for å gå på do Auksjonarius Terje Hovdenakk Bompenger ved tunellen Gode resultater som Birdy gir penger i kassen
Kjøp av utslag hull 4 Morgenkaffe ved start Stemning fra terassen Svele og kaffi på hull 7