Påmelding til Belek 2019 og Belek-turnering på Meland

Neste års tur til Belek går torsdag 21. til torsdag 28. februar.
Påmelding til reisak@live.no, helst så snart som mulig.

Alle som var med til Belek i år er invitert til å spille en Belek-turnering på Meland søndag 9. september kl. 1430. Påmelding innen 3.september til jbmowinckel@gmail.com.

Publisert av Terje Sivertsen. Sist endret 15.08.2018

Dette er en melding som gjelder to ting:

1) Neste års tur til Belek går torsdag 21. til torsdag 28. februar. Grunnen til at vi reiser torsdag-torsdag er at da kan vi fly med Norwegian, via Oslo, til Antalya. Vi kommer hjem igjen fra Antalya samme dag som vi reiser hjem, nemlig torsdag 28.februar,også det via Oslo. Med dette slipper vi den lange og noe fordyrende turen med buss der nede i Tyrkia. Meld dere på til undertegnede på reisak@live.no, helst så snart som mulig. Det er allerede over 20 påmeldte, og det er mange plasser igjen.

Link til tidligere utsendt informasjon.

2) Alle som var med til Belek i år er invitert til å spille en Belek-turnering på Meland søndag 9. september kl. 1430, til redusert greenfee 450 kroner, som inkluderer spill samt at vi stiller oppmed et flott premiebord. Det er Jørgen Mowinckel som inviterer, og alle må melde seg på til han, innen 3. september, på følgende adresse: jbmowinckel@gmail.com. (Husk å oppgi klubb- og medlemsnummer).

Håper at mange melder seg på til begge evenementene. Og dere somfårdenne mailen; vær vennlige å spre det glade budskap til alle dere kjenner i klubben som har lyst på en tur!!!

Reidar Sakseide

turansvarlig

Tlf. 90606765 (hvis dere lurer på noe)