RKS Nordvestlandet

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Legg til favoritter
Solastranden hull 10 første dag | Fotograf: Olav Andre Algrøy
Ole Kr. Solastranden mai 2010 fotograf Olav Andre Algrøy
Fotograf: Olav Andre Algrøy
Ole kristian Solastranden mai 2010 fotograf Olav Andre Algrøy
Ole leser eagleputt på hull 9 andre dag | Fotograf: Olav Andre Algrøy
Solastranden mai 2010 fotograf Olav Andre Algrøy

Ole Kristian spilte godt på Solastranden. Caddiens betraktninger

Ole Kristian Rå spilte godt på Solastranden og endte opp med en delt 48. plass og sikret seg dermed poeng i Norgescup'en

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 16.05.2010

Solastranden golfklubb sin bane ligger helt ute i havet og er veldig utsatt for vind. Lørdag var det sol og blå himmel og søndag overskyet og iskald vind.

67 spillere stilte til start. Banen er en par 69.

Lørdag fikk Ole Kristian en treg start og åpnet med en dobbel bogie. Han spilte 44 slag på de første ni. På de neste ni spilte han meget godt, 38 slag, og endte runden på 78 slag, +9.

Søndag gikk spillet litt jevnere, 40 slag på de første ni og 38 på de siste ni, som til slutt ga 78 slag, +9-
De to rundene gav tilsammen + 18 og delt 48 plass.

Gratulerer til Ole Kristian for en flott prestasjon i sin første runde i Norgescup'en.

Vinner på Solastranden gk ble Elias Bertheussen, Trondheim gk -1. nr.2 Knut-Alexander Schiager, Bærum gk +1 og nr.3 Are Åsland Friestad, Stavanger gk +4.

De andre to guttene som fikk wildcard i Golftour Hordaland på Sotra, Andreas lloyd Aronsen endte på en delt 26.plass og + 13, og Jarand Arnøy, Fana gk fikk en delt 59.plass og + 25. Samme fikk en noe eldre Per Fredrik Jacobsen, Meland gk.

Og her kommer caddie Olav Andre sine betraktninger:

Dag 1 var preget av en nervøs åpning av Ole Kristian. Spilte noen dubble og en del boggier på front 9.
Men på back 9 våknet gutten fra Sotra med en nydelig birde på hull 10. Back 9 spilte Ole tiltider veldig god golf og sett under ett en veldig god første runde både caddie og Ole selv var fornøyd med.
 
Dag 2 blåste det litt mere og det var en del kaldere. Denne dagen begynte Ole på hull 10, som han spilte godt dagen før, og stemningen var god. men denne gangen var det back 9 som gikk trått og Ole var uheldig med en del utslag og det ble noen hull der boggi var utveien. Dag 2 endte og med + 9 samme som 1 dag. Med tanke på at dette er første norgescup turnering for Ole Kristian er dette et godt resulatat, og med litt mere marginer på hans side, kunne plasseringen vert enda høyere.
 
Banen led litt under isbrann og det var lite gress på fairwayen. Greene var også ganske harde og veldig raske, noe som gjorde spilleforholdene enda tøffere. Samt fikk vi en del vind på toppen av dette.