RKS Nordvestlandet

Vinner av Regions Tour Jenter 2010 Cecilie Langeland Olsen | Fotograf: Alexander Fjeld
Vinner av Regions Tour jenter på Sotra 2010 fotograf Alexander Fjeld
Fotograf: Alexander Fjeld
Regions Tour Jenter 2010. Fra green 9 fotograf Alexander Fjeld
nr. 1 Cecilie Langeland Olsen, nr 2 Katerina Jæger og nr 3 Isabel Galtung | Fotograf: Alexander Fjeld
Cecilie Langeland Olsen, Katerina Jæger og Isabel Galtung fotograf Alexander Fjeld

Ny banerekord på rød bane holdt ikke til seier for Katerina Jæger.

Skrevet av Alexander Fjeld

Etter en solid 62(+2) runde første dagen av Region Tour for junior jenter på Sotra Golfklubb, måtte Katerina Jæger se seg slått av Cecilie Langeland Olsen, som gikk to jevne runder (69/65) og endte opp på +14 totalt, som holdt til seier og kvalifisering til Titleist Tour.

Isabel Galtung tok tredjeplassen med en sluttscore på + 19.

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 10.06.2010

Jæger var meget fornøyd med sin første runde rundt en flott bane, men fikk det ikke helt til på søndagen.

Olsen sier hun ikke var helt fornøyd med kortspillet sitt, spesielt puttingen. Men hun skylder ikke på noe annet enn seg selv "Jeg vil takke alle i Sotra Golfklubb for en kjempeflott turnering, banemannskapet har gjort en kjempejobb, dette er nok de beste greenene jeg har spilt på i hele år" sier Olsen.

Turneringsansvarlig Morten Martinussen og leder for junior komiteen, Cecilie Dahl var godt fornøyd med gjennomføringen av den første Region Touren de arrangerer ved Sotra Golfklubb.

Av de 15 jentene som deltok var de dessverre ingen fra Sotra Golfklubb.

Turneringen viste mye godt spill, under tidvis vanskelige forhold.

Jentene trener 5-6 ganger i uken, sier Rutt Evy Pettersen, mor til Benedikte Pettersen, som ikke fikk det helt til å klaffe denne turneringen. Pettersen synes turneringen tilbyr en flott og variert bane, og berømmer Sotra Golfklubb for sine kjappe online oppdateringer

"Det er ikke alle foreldre og interesserte fra regionen som har annledning til å reise rundt på alle turneringene, da er det viktig att de som følger med kan få oppdateringer kjapt via golfbox."

Junior jenter og gutter går som regel på samme bane, men denne gang delte vi opp jentene og guttene, slik att jentene spilte på Sotra Golfklubb og guttene ved Bjørnefjorden Golfklubb, her hadde Sotra Golfklubb 3 deltagere, sier MortenMartinussen.

Ole Kristian Rå fikk en delt 11.plass etter to jevne runder (79/78) og endte på +18 totalt. Andreas Rolland (86/87, +37) og Kjetil Rasmussen (97/93, +54) endte på henholdsvis 41. plass og 53. plass.