Norgescupavslutning på Drøbak golfklubb

Ole Kristian Rå, Roberth Giskegjerde og Olav Andre Algrøy spiller i norgescupavslutningen på Drøbak golfklubb sin bane.

Ikke særlig god avslutning for våre gutter

Publisert av Olaug Evanger. Sist endret 20.09.2010

Det ble ikke en god avslutning for våre gutter på Drøbak gk sin bane. En par 70 bane.

Beste spiller av våre ble Roberth Giskegjerde, som endte på en 56 plass med + 19 etter to dager.
Lørdag spilte Roberth første 9 på 41 slag og siste 9 på sterke 36 slag. Søndag ble det 41 slag ut og 41 slag inn. Veldig jevne runder.

Olav André Algrøy endte på en 60.plass med + 22. Lørdag spilte han 42 ut og 40 inn. Søndag glimtet han til med 37 slag ut og 43 slag inn.

Ole Kristian Rå endte totalt på en 65. plass med + 28.
Lørdag spilte han 45 slag ut og 41 slag inn. Søndag ble det 43 salg ut og 39 slag inn.

Her kommer guttas fredagsrapport:

Vi har i dag hatt innspill på Drøbak golfklubb. Banen var en flott, kort og kjekk bane, med veldig raske greener som var en utfordring for oss.
Alle sammen kom greit i gjennom banen.

Ole Kristian spillte gode front 9 med 3 over og 5 over på siste 9. Roberth Andre gikk også greit igjennom, men falt litt ut av spilleplanen sin og endte på + 13.
Olav Andre åpnet horribelt ettersom han sov ca hele turen over,og  var ikke helt våken på front 9. Der endte han i på 5 over. På back hadde han en solid parrekke lenge og gikk inn med +3 og 8 over totalt.
Gutta er veldig spente over morgen dagen og gleder seg stort til å vise seg fram.
Følg gjerne med oss på http://www.golfbox.no/livescoring/leaderboard.asp?tour={9FF2608C-2BA6-41C6-AA62-E5C36CD02338}&grp=2&lang=1044

Guttaboys på NorgesCup =)